1. lis 2014.

01. 10. 2014

Biti sada i ovdje, je lako. Lako je okrenuti se oko sebe, pogledati sebe i biti prisutan. Lako je otići od jučer, prekjučer, od svega što je prošlo. Lako je ne misliti na trenutak ispred, na sutra, na prekosutra. Lako je ne planirati, biti samo sada i ovdje. Sve je lako ako se odreknemo prošlosti i budućnosti, ako se ne misli na posljedice prošle ili moguće, buduće. Sve je lako ako se odreknemo svega oko sebe, u sebe, sebe..ili samo budemo mi, ja. 
Sve je lako reći i biti, ali pršlost je uvijek u koferu koji nosimo unutar sebe, ma gdje bili sada, on je snama i trenutak ispred i sutra..i u vječnost ga nosimo.Samo sada može snaga uma osloboditi dušu, pustiti je da pospremi sve što je u koferu i prepusti trenutku dešavanja..
Bez planova i želja nema stvaranja, samo život bez života..
Usmjerite svoje želje pozitivnim mislima i želite, planirajte, samo se ne vežite uz planove, pustite i prihvatite krajeve nekom novom početku..ljutnje se oslobodite jasno, izrecite je..plačite, suzama duši otklanjate teret..Prošlost je vaša, a i budućnost, budite Zemljani sa Dušom - ona je ta koja je ovdje u vašem tijelu da živi zemaljski život, preko vašeg tijela i uma. Otvorite se znanju koje Duša nosi i koje ste prikupili ovdje, sada..i budite ono što jeste..Prošlost će se lakše uskladiti sa ovim sada za bolju budućnost!
Anđeli su uz nas, uvijek, i sa nama..s ljubavlju čekaju poziv..pozovite ih..! 
S ljubavlju, Gagga! 💜😇


Život je poput rijeke, nekad brz i silovit..nekad dosadan i mirno teče. Na brzacima budu čvrsti mostovi, a mirnu rijeku prekrivaju stari narušeni... Kao i život, i sve se može staro popraviti prije nego se zakorači nogom na novo.. Svuda je prekrasne ljepote, samo je treba vidjeti..  
     
Hrabrost, rekoše anđeli. Hrabrost je voljeti i prepustiti se ljubavi unatoč svim preprekama, a još veća hrabrost je znati kada treba stati. Prekinuti vezu, ljubavnu ili bračnu, a voljeti, vrlo je teško. I uvijek se pojavi pitanje 'zašto'! Sve je lako objasniti sa duhovne razine, ali sa zemaljske jako teško. Ljubavne avanture su kušnje, izazov, test na ispitu koji je teško riješiti.. Sve se zna, a ništa se ne zna. Razum ili srce daju odgovore, a ako se ne pogodi koga poslušati, učitelj Univerzum će dati odgovor.
Anđeli nose i prenose poruke jasnim znakovima, treba ih čuti i prepoznati, posvetiti se ljubavnoj situaciji, jer ako je netko ušetao, treba se pitati zašto i šta ne valja u braku i vezi.
Potrebna je hrabrost suočiti se sa sobom... Ali, treba znati i izaći iz veze ili braka...kušnja je prolazna, bez ljubavi je i zato treba hrabro slušati srce. Treba hrabrosti za reći ' ne' ukoliko nismo ispunjeni.
Univerzum strese tlo, da protrese ustajalo i da se počne graditi ili obnavljati.. Zato, pitajte Anđela!
Anđeli pomažu sačuvati dušu od uma... S ljubavlju usmjeravaju i štite..
S ljubavlju, Gagga! 

22.09.2014

Sunce je otpratilo ljeto, kiša dočekala jesen (kod mene), baš kako treba.. neka nam bude najbolje što može biti.. neka puste prirodu da se prirodno ponaša i mijenja pa ćemo i mi uživati u svim prirodnim promjenama..  neka vam bude odlično tu gdje jeste, sa onim s kim jeste, a tko je sam nikada nije sam, ima sebe.. um i duša, duša i um.. Uzmite neku knjigu i čitajte, olovku i pišite, sa nekim prošetajte i negdje kavicu popijte.. svaka misao neka bude pozitivna, ma kako vam je sada.. jer nikad ništa ne stoji, sve se mijenja i pokreće.. treba krenuti sam prije nego nas univerzum pokrene ili opomene.. ne bojte se susresti sa nekim problemom iz prošlosti, kad se počne rješavati osjetit će se olakšanje.. Dobar vam dan.. 
Promjene su neizbježne, i kada izgleda da se ništa ne dešava, mijenjaju se okolnosti.. tiho, dok ne dođe do kulminacije i poput potresa, sve u jednom trenutku se preokrene. Promjene su poruke vrijednosti osobnog postojanja, bivanja.. i dok se uči od drugih, treba se okrenuti sebi, svom znanju, koje čeka one koji žele učiti. Svi smo zajedno veliko bogatstvo, ispunjeni božanskim darom, znanjem.. Nikada ne zanemarite svoje vrijednosti i kvalitete, svi smo povezane karike i bez moje, tvoje lanac se raspada.. a da bi ste otkrili i suočili se sa sobom malo meditacije dobro dodje ili samo budite, bar malo, sami sa sobom.. sa svojim mislima i anđelima..  
S ljubavlju, Gagga!