25. ruj 2012.


Na zivotnom putu svatko ima svoje zadace,svatko stjece svoja iskustva,uci svoje lekcije,trazi svoju istinu.Svatko je jedinka za sebe i sam mora pronaci svoje mjesto!
Potrebna je snaga pokrenuti se nakon poraza,zadrzati ljubav,pozitivne misli,volju,postene namjere,nastaviti dalje,jer svaki dan daje nove mogucnosti osloboditi svoje talente,moralne kvalitete,ljubavlju prema sebi,voljenoj osobi,obitelji,prijatelju,poslu,svakom zivom bicu,prirodi,Suncu dok grije danju,Mjesecu dok osvjetljava nocnu tamu.
Otvoriti se novim mogucnostima je intuitivno prepoznavanje sretnih okolnosti!
Povuci se na kratko u svoj osobni svijet,biti sam sa sobom,zeljama je put osobne istine,razvijanje svoje osobnosti,otkrivanje osobnog identiteta,oslobadjanje patnje,prepustanje ljubavi.
Voljena osoba obavijena ljubavnim plastom je osobna sloboda u nametnutim zemaljskim ogranicenjima,ljubav koja je u nama u bezgranicnoj slobodi Univerzuma.
Vjera u visu silu,bozju zastitu,uz pomoc andjela cuvara i andjeoskih pomagaca pojacava osobnu intuiciju,pozitivne misli,tjelesnu,duhovnu i moralnu stegu,odoljeti kusnjama,osloboditi se okova i pratiti put koji je zivot namijenio.
Unutarnje blokade pucaju otpustanjem boli,prihvacanjem srece koja ulazi u zivot,uspostavljenom snagom uma,duha i tijela izdrzati bol i zadrzati srecu,bogatstvo duha i sve postignuto.
Zelim vam radost u prepoznavanju svog puta,slobodnoj volji biranja!
S ljubavlju za vas Gagga!