30. sij 2013.

Kako ustati kad te ruse? Kako misliti pozitivno kad se oko tebe sve rusi? Kako reci kad te ne cuju? Kako sanjati kad sna nema? Kako voljeti kad te ostavljaju? Kako ici dalje kad si okruzen provalijama? Kako kad si sam i nikoga nema?
Pozovi andjele, pruzit ce ti ruku da ustanes, rusevine ce u cvijetne poljane pretvoriti, cuti tvoj krik i suze obrisati, uspavanku pjevati, srce lljubavlju ispuniti, mostove nad provalijama napraviti i pokazati da nikada nisi sam, da su uvijek s tobom, ali pozovi ih!
Andjeli ce te s ljubavlju voditi, usmjeravati, govoriti, svjetloscu tamu otkloniti, san u javu pretvoriti, svirati, pjevati i tango zivota s tobom plesati!
S ljubavlju za vas Gagga!
 Pozitivno vidjenje proslosti, sve sto je proslo i ostalo u tragovima sjecanja iako je ostavilo niti boli, tuge, zaljenja, povrijedjenosti, ljutnje, kao i niti radosti, ljubavi, zaljubljenosti, ushicenja, strasti, oslobadja strah na stazi buducnosti i onoga sto se ne zna i ne vidi, samo osjeca, strah od novog. Biti hrabar i prihvatiti srcem, s ljubavlju proslost i buducnost kao ucenje da nista nije gotovo sve dok  sada vidimo, cujemo, osjecamo, hodamo, radimo i da svaki korak naprijed donosi nesto novo i nove mogucnosti oslobadjanje od tereta proslosti. Unutarnja snaga jaca odrastanjem kroz probleme, suocavanjem sa onim sto rusi temelje postojeceg, snagom da se ustane i stane na noge prihvacajuci sve negativno kao promjene koje mijenjaju pravac ili nacin djelovanja. Ne prihvacanje promjena ili srah od neceg novog, kao strah od onog sada gdje se ne vidi ni jedan pravac zadrzava nas na mjestu gdje se i dalje nista ne desava, problemi stoje, zelje ostaju posijane mozda proklijale, ali se zaslijepljenoscu ne vide i da im treba toplina pozitivnih misli da rastu kako bi se plod razvio i vremenom ubrao.
Svaki kraj je i novi pocetak, ako srcem i snagom prihvatimo da postoji razlog zasto se rusi staro vidjet cemo temelje novog. I kada krene nemilosrdno rusenje, mijenjanje planova, odlazak dragih osoba, gubitak posla, bolest, prekid ljubavne veze, braka je znak da je na putu novo, nova misija, novi pravac, mogucnost da nauceno pokazemo, srcem radimo, vjerujemo i stvaramo, da se na novom uz novo duhovno obogacujemo!
S ljubavlju za vas Gagga!