10. lis 2012.

ANDJEOSKI TAROT:

ANDJEOSKI TAROT:
10.10.2012!!!
Biti tih, snazan, iskren sebi i svojim snovima, zaljubljen, njezan, cvrst, odlucan, biti spreman krenuti ostvarenju krenut ces putem sudbine na kojem ces otkriti istinu sto jesi, tko jesi, upoznat ces sebe, ispuniti sebe i svoju misiju uz pomoc i sapat andjela!
Snaga duha, uma i tijela vodit ce te pravom cestom, donosit ces ispravne odluke, razumjet ces sebe i druge, shvatit ces da sto dadnes i dobit ces, zato,sve sto radis neka bude ljubav, neka bude iskreno iz srca. Neboj se neznanja i naivnosti, iskrenost se prepozna, cista namjera vodi do cilja i uvijek pronadje put ma koliko dugo trajalo i bilo potisnuto necijom dvolicnoscu, bezkrupuloznoscu ostvarenja i uspjeha. Svatko ima svoj put ostvarenja i ucenja!
Neboj se slusati srce i ostvariti ljubav, ne osobu, vec ljubav. Slusaj i bit ce, budi strpljiv i pusti da prodju izazovi, prolazne strasti, da se desi ljubav i samo ljubav u kojoj osjetis dah, zrak, slobodu neogranicenosti!
Neboj se bolesti, bolest je misija, suoci se, bori se i izbori se odraditi je ma kakva ona bila. Andjeli kazu " gdje je bolest tu je iscjeljenje " , potrazi uzrok i korjen nastanka, u andjeoskoj svjetlosnoj energiji i ljubavi uspjet ces. Pomolimo se za one koji trebaju snagu da izdrze!

S ljubavlju za vas Gagga!



ANDJEOSKI TAROT:

ANDJEOSKI TAROT: