23. stu 2013.

Andjeoski Tarot i Ja

Andjeoski Tarot i Ja smo jedno, cjelina preko koje andjeli salju svoje poruke, daju odgovore, pricaju o Dusi, o njenoj proslosti, o razlogu rodjenja, odrastanju kroz odradjene misije sada, usmjeravaju je kuda treba ici i sto treba odraditi da bi ispunila svoje duhovne zadatke. Tarot nije vracanje, gatanje, vec prekrasna tehnika koja otkriva duhovno stanje osobe, kako okolina i okolnosti utjecu na nju i ona na okolinu i kako se nosi sa okolnostima. Slike andjela pokrecu pozitivnu energiju i unose snagu da se prihvati ono sto se ne moze mijenjati i da se krene u promjene koje otvaraju novi pocetak. Andjeli pomazu u jacanju samopouzdanja, ispunjavaju osobu ljubavlju koja pomaze u oprostima, otpusta sve ono sto Dusu pritisce, a nije njeno i pocinje isjeljenje. Naravno da treba umiriti nemirni um, osloboditi ga strahova i tek onda pocinje djelovanje. Svako otvaranje Andjeoskog Tarota je razgovor sa andjelima i molitva upucena njima. Oni su bozji pomagaci i glasnici i priklanjaju se nasoj zelji i bozjoj zapovjedi.
Tarot je tehnika koju i psiholozi ukljucuju kao dodatnu alternativu, a crkva postiva jer sve nas andjeli vode, cuvaju i vole, zato nema uroka i skidanja uroka. Andjeoska svjetlost, molitva i energija otklanja sve negativne karme, negativne okolnosti, blokade, pomazu koliko moze nasa svijest prihvatiti.
Dobronamjerno koristenje Tarota pomaze, ako se ne koristi manipulativno, kao i Astrologija i Numerologija. U svemu postoje bozja pravila kojima On preko odabranih odradjuje svoje zadatke uz glazbu i ples andjela.
S ljubavlju, Gagga!