4. srp 2013.

23.06.2013

Magneticna nebeska svjetiljka nas daruje bozanskim darom, spektrom nebeskih boja koje oblace svako tijelo unikatnom nijansom, osobnom svjetlosnom odorom. Svaki dan... nam daruje novu svjetlosnu haljinu, a noc nas prekrije modrim, mjesecevim velom. Prihvacanjem bozjeg dara prihvaca se dan i noc, bozja moc, moc i sila prirode. Sve ne vidljivo postaje vidljivo, onome tko zeli vidjeti...i zna da je u drustvu andjela! ...Zelim vam romanticnu vecer, noc ispod mjesecine, budjenje pticjom budilicom i prekrasnu nedjelju..gdje god bili i s kim bili neka bude s ljubavlju..:)
Iskoristite ove dane dobre komunikacije, da kazete sto mislite i zelite, da se ne bojite dovesti do kraja sve ono sto je ne doreceno, da se izborite za status u bilo kojem odnosu...da se opustite u novim druzenjima ili starim na novi nacin, da prihvatite promjene iako ih ne zelite, ali kasnije, u blizoj ili dalekoj buducnosti vidjet cete da su promjene bile dobre.
S ljubavlju za vas Gagga! ♥

04.07.2013

Ovdje, sada, na ovoj dionici puta, sudbina ti daje da biras, a ljubav u tebi i oko tebe da izaberes. Osjecas, intuicija ti govori sto, a strah da budes hrabar, da ljubav te ponese novom pocetku te zaustavlja ispred zida. Stani, razmisli, suti, meditiraj, a onda kreni stisanih strasti i bilo gdje da krenes bit ce drugacije..i prihvati promjene, u njima emotivno odrastaj. Prodji poljima ljubavi i patnje, ne boj se, samo budi spreman..ljubav je u tebi i pusti je da te nosi po svim poljima na krilima andjela..iskreno kreni, srcem, iskrenom namjerom.. sa zeljom da cujes srce, a ne strah..prepusti se andjelima i cuvat ce te dok hodas putem svoje sudbine..i bilo koju odluku da doneses nosi patnju, sada ili kasnije..ali, zivot na zemlji je jako lijep i andjeli nam pomazu da zemaljski zivimo, uzivamo u ponudjenom, u zagrljaju, dodiru..da mastamo, biramo i uz njihovu pomoc stvaramo, s ljubavlju!
Zelim vam dobro juro, ispunjen dan, zadovoljno srce..:)
S ljubavlju za vas Gagga! ♥


Fotografija

*

Nisam andjeo, ali volim njihovo drustvo. Nisam Bog, ali mu cesto postavljam vrlo komplicirana pitanja, trazim moguce i nemoguce jer, samo sam covjek..!!!
Vesna Malovic - Gagga

29.06.2013

Ako trebas mijenjati sebe idi svojim putem, ne gledaj u druge. Tvoj put je izabran, zapisan andjeoskim slovima u andjeoskom pismu i zato, slusaj glazbu i pjesmu andjela dok putujes. Oni te prate, cuvaju, uveseljavaju s ljubalju!
S ljubavlju za vas, Gagga!

28.06.2013

Jer, zanje se sto se posije...za sve sto se kaze NE, bas to je uvijek na putu...zasto?...e ovo zasto je uvijek prisutno pitanje kada se desava bilo sto sto nam navodno nije jasno...a sve je jasno..treba dosta raditi na sebi, energijom privlacenja privuce se ono sto nije odradjeno, u cemu nismo odrasli...I rastimo u svjetlosti i ljubavi andjela! 
S ljubavlju, Gagga!

27.06.2013

Tisinom voli, srcem biraj...snagom uma i duha odluke donesi, kusnjama odoli...put promijeni i andjele moli...da znas, da prepoznas da je tisina ljubav, tisina tiho tisini govori...tisina, u tisini, tisinu cuje!
S ljubavlju za vas, Gagga!

26.06.2013

Svaki trenutak, dan, mjesec i godina je dio vjecnosti, stalnog bivanja u razlicitim situacijama, uvjetima, emocijama. Neprihvacanjem okolnosti odbija se i trenutak zivljenja, trenutak koji daje puno kad je najteze, trenutak kada se bjezi, zatvaraju oci, nestaje iz svakodnevnice. Bolno tijelo drzi zarobljenu dusu, bez zelje dati joj radost, slobodu da bira, da se bori, snagu da odradi zadace na putu svoje sudbine. Zarobljena dusa pati, boluje, cezne za slobodom, nestaje duboko u svom tijelu, zatvara se i ispred sebe.
Svojoj dusi otvori vrata srece, radosti i pusti da te uz pomoc andjela vodi, dadni joj slobodu i dozvoli da s ljubavlju izlijeci tijelo koje boluje i pati!
Zivot je zivljenje, a ne samo prisustvovanje! Pazi, da ti pored tebe ne promakne!
S ljubavlju za vas Gagga!

25.06.2013

Nije jednostavno znati sto ti se desava i drzati pod kontrolom osjecaje, zelje, strasti..mastati, letjeti i biti prizemljen..i nije strasno kada se to desava, nego kada unaprijed znas, a kada se desi ostanes zbunjen, spreman i nespreman...sam sa sobom..ogranicenje do kojeg se moze ici..prekrsiti ih bilo bi ludo jer, stare lekcije ne treba ponavljati..nije jednostavno, zato treba iskljuciti mastu..ono sto kazem drugima trebala bih i sebi..:))