27. pro 2013.

27. 12. 2013

Zavrsavaju neke price ispisane zeljama, snovima, koje je vrijeme nosilo sa sobom. 
Mnogi od nas imaju neku svoju zelju iz proslosti, zelju koja je bila jaka, koja je vizualizirana, ne ostvarena i ostala u proslosti, predala se svemiru, vremenu. Dodje vrijeme moguce realizacije, ali vise ta zelja nije jaka kao nekada, odrasli smo kroz neka druga iskustva i zelje se mijenjaju; neke zelje ili kod nekoga su jos uvijek zelje da se ostvari taj stari san ili vizija.
Preispitajte svoje zelje, osvrnite se k sebi, pitajte se da li vas ispunjava ono sto je nekada bilo u centru vase paznje. Budni pisite zadnje stranice iz ove godine, zavrsite stare price, ili ono sto je krivo krenulo ispravite. Uvijek mozete promijeniti misljenje, reci 'oprosti', pitati srce i znati sto je ljubav, a sto zanos. 
Prihvatite promjene na poslu, krajeve, oslobodite se svega sto vas sili, uvjetuje, jer Nebo je gore, Zemlja dolje i cijeli Svijet je vas, nas. 
Zahvalite se na pruzenoj mogucnosti ostvarenja starih zelja, ali recite naglas da su se zelje promijenile ili potrebe, da otpustate stare zelje i naglas izgovorite sto sada zelite, ili zahvalite na onom sto sada imate.
Andjeli cuju, vesele se nasoj sreci, ali cuju i jecaje i brisu suze. Uz njihovu pomoc doci ce na ispit svaka zelja, mogucnost da otkrijemo sto smo zeljeli ili idealizirali. Nekima ce, mozda, iluzije pasti. 
Pomolimo se svi za one koji su bolesni, nestali ili su pri odlasku u duhovnu dimenziju; iako ih ne poznajemo, pomolimo se za njihove obitelji i one koji pate, koje boli rastanak. Poslusajmo srce koje pati, iako pati za krivom osobom i pomolimo se za njih da prihvate kraj ili ono sto je za njih namijenjeno. Pomolimo se da cujemo sto je bozja volja!
Hvala andjelima!
S ljubavlju za vas, Gagga!