21. svi 2017.

Odnosi!

Ljubavni, drustveni, prijateljsķi, obiteljski odnosi.. na svim odnosima treba raditi. Pogotovo obiteljski! Potrebno je oprostiti, da bi smo mogli s lakocom krenuti dalje. Ne moraju se obnoviti odnosi da bi se oprostilo, jer, ako smo dozvolili emotivno, fizicko, psihicko maltretiranje.. ili, ako smo dozvoljavali da nam se neke osobe priblize, a iscrpljivali su energiju, rusili samopouzdanje, treba se maknuti od njih, i prekinuti takve odnose. Znam da je lakse pisati i savjetovati, nego uciniti. Ali, ako i malo volimo sebe, lako cemo se udaljiti i ostaviti prostor za bolje. Uvijek moze bolje, i od boljeg postoji bolje!
Ne bojte se samoce, ili utjecaja drugih koji vole kritizirati, jer sami znate koliko imate i sto zasluzujete.
Najteza je misao, samoca, materijalna ovisnost, opsjednutost i sebicnost! Ako se ne nauci biti sam, uvijek ce biti potrebna necija pripadnost, iluzija koja steti, zavarava, zatvara u osobni zatvor.
Radite kidanje takvih veza, uz pomoc arhandjela Mihaela, dozvolite da se prekinu, a onda se desavaju cuda i oprosti koji unose mir, lakocu, ljubav!
Sve je prolazno! Tako i nasi odnosi se mijenjaju onako kako rastemo.
Culi ste mnogo puta kako za nekoga se kaze da nije ista osoba, promijenio se! Svi rastemo, tako se i mijenjamo.. poneko ostane isti, iako smo ustvari svi isti samo se prosirio videokrug.
S ljubavlju, Gagga! 💙❤💜💚💛