30. pro 2013.

29. 12. 2013

 Slusajuci svoju intuiciju vracamo se sebi, uranjamo u svoj unutrasnji svijet, obogacen osobama i djelima koja su dio nas. Nekada bismo najradje zaboravili dio zivota, ili neke djelove, ali sve nas je to gradilo, ma koliko bilo ruzno i tesko. Svaki dogadjaj je bogatstvo ako se vidi kao naucena lekcija, a svaka godina ispisana knjiga sa zivotnim pricama; svaka knjiga ima mjesto u ormaru sa ostalim knjigama, poznatim i nepoznatim autorima, ali su bogatstvo koje dusa ostavlja.
Tuzni odlomci zivota su inspiracija pisanja, a sreca i ljubav kao da ostaju tajna, osobna, koju nitko ne smije citati, a ako se vrati sebi vidjet ce se svaki odlomak emotivnog zadovoljstva.
Nekada listamo knjigu zivota i trazimo u svoj svojoj sreci razlog promjena, a promjena je sada, u misljenju ili u zelji da se mir pretvori u nemir ili nemir u mir. Nekada dodje vrijeme izazova, koje treba prihvatiti kao izazove i ne traziti problem u proslosti, vec stanje koje je sada, za koje nitko nije kriv. Sami imamo zelju otkriti tajne zabranjenog i problem nije u drugima, u roditelju ili partneru. Zelja da se odmakne od svega sto je sada je iskljucivo osobna, ili hir kojim dusa zeli proci, a ima izbor, hir koji stvara konfuziju. 
Najteze promjene su promjene u obitelji, kada nestaje onaj sklad, kao da se Bog poigrava. Tko moze reci da se ne igra, samo sto treba se biti fer igrac! 
Jos uvijek smo u ovoj godini, za koju mozemo reci 'nikad ne reci nikad'. Jos uvijek imamo vremena ispraviti greske, ispricati se obitelji, priznati, ako treba pomiriti se i raditi na povjerenju, ljubavi, skladu. Cvrsta obitelj je najjaci temelj na kojem se moze uvijek poceti graditi ispocetka, stvarati, savladati sve prepreke. Vrijeme je da svatko vidi osobni problem sa samim sobom, kad budemo iskreni prema sebi shvatit cemo da je problem u nama. Dosta je to dvosmisleno, ali, ako smo popustali iz namjere da se ne stvara problem, vremenom postaje veliki problem; ako smo tvrdoglavo koristili necije strpljenje, doslo je do pucanja po savovima i preg tolerancije je pukao. 
Andjeli nam pomazu da obitelj oprosti i da ljubav pobijedi. Pozovimo andjele da nam pokazu put i nacin kako da se ispricmo i oprostimo!
S ljubavlju za vas, Gagga!