22. lip 2018.

Andjeli nam kazu da nekad ne mozemo znati zasto neke osobe odlaze iz naseg zivota, zasto nam se neke stvari desavaju upravo tako da nam se ruse svi planovi, iluzije, sa njima i nade. Potreban je period ciscenja, ucenja, a sve je to jedno veliko iskustvo. Sve sto se desi ima posebno znacenje za buducnost, koliko god ruzno sve ima svrhu.Bolno,ali nije svaki dan isti!!!


22.06.2012!!!
Slusajuci unutarnji glas sutis i ides nekim drugim smjerom,a dusa ide i uci dok ne skrene na put svojih zelja u pratnji i zastiti andjela,u svojoj cistoci i svjetlosti ,duhom djetea.S vjetlost otvara prostranstvo svemira i beskrajne radosti i ispunjenosti blagoslovima!
U nesebicnoj zastiti andjela birajte,radujte se srcem djeteta,bez straha idite,na putu ucite,smjer promijenite ,razloge ne trazite,jer svaki dozivljaj je lekcija i poruka koja unosi radost,dobrotu,ljubav ljudi!
Zelim vam ovaj dan ispunjen dobrim ljudima,da osjetite kako se dobro daje i kako se srcem prima,da vam svaki susret unese radost,uljepsa dan,da vas ovaj dan ljepote ponese u prekrasne dane odmora,zajednistva,uspjeha i ljubavi!
S ljubavlju, Gagga! 😇♥️