6. pro 2012.

Patnja je dio ljubavi, zivi je i prozivi da bi je nadrastao. Ljubomora je strah od gubitka, a zaljubljeni otkrivamo njeznost i osjetljivost. Srodne duse nas nadopunjavaju, nasu tisinu cuju, dah prepoznaju, zatvorenih ociju vide.
Budi ljuba
v bez natjecanja, samo njezna, iskrena ljubav. Pokazi je tiho, dadni je bez straha, reci bez cekanja, ljubav ce je uzvratiti. Strah uzvracaju slabi i ne znaju da je hrabrost voljeti i pokazati. Ljubav nije zatvor, ljubav ne mijenja put, ljubav ne stavlja prepreke i granice. Ljubav je podrska, a kritika je iskreno ukazivanje gresaka, krivih odluka.
Ljubav nije prelazenje preko prijevara, ljubavnih avantura rusenjem svog dostojanstva i samopouzdanja, ali ljubav je razumjeti fazu kusnji i izazova, odrastanja. Ljubav ne provjerava, ne sumnja, ne strahuje, prava ljubav daje slobodu. Kada se izigra ljubav, u ime ljubavi se kidaju veze, ona postaje sebicna i inat je jaci od ljubavi. Osveta nije ljubav iako se prolaze faze otpustanja sa osvetnickim zeljama. Reci da volis nije slabost, da patis, da zelis sve onako kako je bilo, da zelis vezu...ali nije nam ljubav uvijek uzvracena. Treba znati, prepoznati i stati.
Izvanbracne veze su ogranicene u samom pocetku, prioriteti su obitelj, praznina izaziva bol, patnju, borbu da se nesto mijenja, a samo treba biti jak i reci dosta je. Nekada je kraj bracne veze, a nekada ljubavne avanture koja se kao i sve avanture idealizira da je ona prava samo su problem prepreke koje se ne mogu otkloniti. Sve se moze u ljubavi, prepreke ne postoje, samo treba znati sto zeli srce.
Dragi moji, ziv covjek sve dozivi i bracne i tajne prijevare, ali treba znati sto ocekivati, ili ne ocekivati, treba znati svoje mjesto. Podnositi i biti tolerantan nije ljubav nego cista sebicnost, a radi sebe treba biti jak i prekinuti takvu vezu.
Zasto ovo sada pisem ne znam, inspirirala me je ljubav, jer ljubav postoji, ljubav o kojoj svi sanjaju postoji.
S ljubavlju za vas Gagga! ♥