13. kol 2014.

Čovjek je biće koje ima potrebu natjecanja, dokazivanja, pokazivanja, učenja, otkrivanja, snalaženja.. Čovjek, svojom inteligencijom bira svoj put, namjere..dobre ili loše za drugoga, svjesno ili ne, i nosi ih sa sobom u sebi..svako djelo i riječ..
Čovjek upravlja i vlada, svojim  domom i narodom..samo čovjek..Slabiji i nemoćni 'padaju', hrabri prihvaćaju igru i bore se za svoje mjesto, s namjerom ili bez namjere, ali ih želja da budu jači od najjačih pokreće. 
Čovjek bira da li će dobrim djelima ići svojim putem do cilja i gdje je cilj, da li će koristiti svoju, momentalnu, moć..da li će iskoristiti nemoć drugih..da li će manipulirati tuđim slabostima..
Samo čovjek zna i može riječju i pogledom pružiti nadu i srušiti je, ljubiti i voljeti.. ponižavati i šamarati..samo čovjek može biti u svojoj pravdi nepravedan, okrutan i zločest..i biti zadovoljan svojim djelima..ali, Ja sam čovjek, Ti si čovjek..i samo treba čovjek biti Čovjek..!!!
Iako vam treba puno snage da biste prevladali prošla ponižavanja, podcjenjivanja, prijevare, spletke, podmetanja, ne odustajte od svojih djela koja čine samo dobro i nikome, baš nikome loše..ma koliko put bio dug, nekada i jako težak, izdržite i to će biti najljepša djela ispunjena ljubavlju i dobrotom..
Danas budite odlučni, aktivni, pošteni..volite i sve što radite neka bude s ljubavlju i bez osvete..pozovite anđele da vam pomognu!
S ljubavlju, Gagga! 
andjeli