31. pro 2013.

Sretna vam Nova, 2014! :-)

Imam prijatelje sa svih strana svijeta i kontinenata, zato vam sada svima zelim sretan i veseo ispracaj stare godine i docek nove. Vi, koji ste bolesni, sami, u patnji za izgubljenim dragim osobama..svi kojima tesko padaju blagdanski dani..koji zbog financija se ne mozete opustiti..s vama su andjeli, svi ste u mojoj molitvi i njihovoj zastiti. Zelim vam svima, da sve sto je lose ostane u proslosti, da vam ljubav i radost otvore vrata buducnosti..budite mi veseli i zdravi u novoj godini!
Svima vama i onima koji me prate, a nisu u mojim prijateljima, saljem zagrljaj..
S ljubavlju, Gagga! 

Fotografija

31. 12. 2013

Dragi moji, razmisljam o poruci za zadnji dan u ovoj godini, o onome sto sam vec pisala i na sto su savjeti bili usmjereni, ne moji vec andjela. Uz sve egzistencijalne probleme ljubav je prevagnula, ljubav je sto svatko treba da se lakse podnesu i ostale nedace. Lakse je cekati da se desi neko novo poznanstvo nego dozivjeti kraj ljubavne ili bracne veze. Krajevi su bolni, ostavljaju povredu, ruse samopouzdanje..a nova ljubav donosi radost, tinejdzersku nesigurnost, zaljubljenost. Tesko je objasniti zaljubljenima ljubav, mjerilo necije ljubavi, ocekivanja..nekima je ljubav svidjanje, dopadljivost, ugodno druzenje..drugi ocekuju izljev emocija, a malo je onih koji vole i prihvacaju obostrano. Strasti zanesu, emotivno ponesu i odvedu van puta sudbine dok svemir daje poruke, andjeli pomazu da se poruke prepoznaju, ali ne cuju se, jer srce u zanosu cuje samo momentalnu strast. Veze opterecujuce, koje iscrpljuju energiju i u stalnoj su borbi za odrzavanje veze traju, cudno, ali traju. Srodne duse su odradile neku zajednicku misiju i svatko ide svojim putem, mirno i tiho se razisle u iskrenoj ljubavi. Svatko ljubav osjeca drugacije, pa privuce ono sto i misli da je dovoljno za vezu. Ima i onih ljepih ljubavnih veza koje zavrsavaju brakom i brakova koji su oaza ljubavi, u kojima nikada nije dosadno i svi problemi, na drugim poljima, se lakse rjesavaju.
Veze koje nisu partnerske veze su karmicke u kojima se odradjuju dugovi i tesko da opstaju, a i ako traju vrlo su naporne..mazohisticke. Godina ciscenja, krajeva je iza nas, a sljedeca godina ce biti godina bolnih ciscenja. Svatko tko je krenuo krivim smjerom bit ce na rusevnoj cesti koja ce ga preusmjeriti na pravu stranu...zato, poslusajte srce i hrabro sa odlukama, jer ce trebati dosta hrabrosti za odluciti se i ostati u ravnotezi sa samim sobom.
Sta je ljubav, iskrena ljubav, uzajamna?
S ljubavlju, Gagga! 


Fotografija