5. velj 2014.

Na Nebu se oblaci raduju i slijevaju kisu radosnicu. Sunce iznad njih se smjeska jer ce ih razrijediti,vjetrovi raznijeti, planine ce izgubiti bijeli snijezni plast i zazeleniti, livade ce cvijecem se prosarati, a covjek novom energijom zablistati!
Zasluge se prepoznaju i priznaju, njeznost i unutarnja snaga razbijaju sve blokade i vanjske i unutarnje, zelje se ostvaruju, a uz dodatnu energiju i trud uspjesi na svim poljima cekaju. Ne zalite vrijeme i trud, isplatit ce se! Oprostite i ocistite oprostima ladice zivota!...Pazite sto zelite!!!:-*)

S ljubavlju za vas Gagga! ♥
U ljubavi borbe nema! Ljubav sama plete, ritmom harmonije, najljepsi tepih po kojem se lagano hoda, sa kojega se nemoze poskliznuti, a ljubav je ratnik koji pobjedjuje bez borbe. U tepihu istkanom iskrenom ljubavlju nema straha, tuge, zalosti, boli, po njemu se sigurno hoda i vjeruje ljubavi koja je u njemu utkana. Borba izaziva hladnocu, jer hladnocom, ne obaziruci se na druge, ratnik pobjedjuje, ako je senzibilnost jaka snaga slabi i cisto srce gubi borbu, posustaje, povlaci se nemocno ustrajati u hladnoci i nemilosti grubog ratnika. Ljubav ljubav privlaci, ako se prepusti da ljubav slobodno plovi do svog usca. Svaka sumnja je znak da ljubav odlazi, nestaje i da je pocetak kraja i na samom pocetku. Iskrena, bezuvjetna, nesebicna ljubav nas daruje povjerenjem i slobodom da budemo sto jesmo, ispunjava nas samopouzdanjem, snagom vjere i vjeruje joj se.
U ljubavi oci govore, usne ljube, ruke grle, kritika je nepotrebna jer sve se osjeti u tijelu koje s ljubavlju prima sto je u umu.
Nekome je novo rodjene u smrti onog starog, novi put, novo okruzenje, gdje nas cekaju izazovi i ispiti sto zelimo na tom putu, ljubav ili borbu u ratu sa samim sobom i okolinom. Iskrenost prema sebi vodi nas u ljubav i pobjedu, jer ljubav ce nam dati i odgovor gdje ljubavi nema i prepoznati pravu ljubav. Zato u ljubavi nema borbe, ljubav ljubav susretne na putu do ostvarenja svoje sudbine, iako ima usputnih stanica na kojima malo zastanemo, na nekima krace, na nekima duze, a na pravoj stanici ostanemo!
Uzivajte i u ovom danu, ispunite se ljubavlju makar i na usputnoj stanici,bez borbe da ih preskocite do one prave, jer treba zivjeti danas, da bi se docekao drugi dan! Bez saznanja onog sto ne zelite ne znate sto zelite!
Zelim vam prekrasan dan, isunjen ljubavlju!
S ljubavlju za vas Gagga!