31. sij 2014.

31. 01. 2014

 Ljubav je uvijek prekrasan pokretac, prekrasan motiv koji otkriva sto smo spremni uciniti za ljubav, ali treba prepoznati ljubav i zaljubljenost u ljubav. U ljubavi nema tajni, nema igre bez granica, izazova i ispitivanja..u ljubavi se daje. Obostrano davanje je i primanje, iskreno, bez straha od gubitka. Ako dobijemo sto dajemo onda i strah ce biti uzvracena strahom, zrtvama i ljubav postaje borba za odrzavanje veze. Zrtve iscrpljuju, umor udaljava partnere i veza postaje opsesija koja vodi kraju, prije ili kasnije.
Ljubav ako se daje, a ne prima, ostaje praznina iz koje se nema sto vise uzeti. Prazno srce moli, prosi ljubav koje je gladno, da se nahrani mrvicama i trazi jos, grcevito ih cuva dok okolo ljubav cvjeta u prekrasnim laticama koje i ne vidi. I kada se iscrpi prazno srce, ostane bez zadnje mrvice, ili se probudi, ili zaspe sanjajuci gladne snove, dok latice ljubavi cvjetaju, dok ne uvenu.
Zivot je igra, ali treba postene igrace! Ljubav je svjetlost u mraku, putokaz u labirintu. Ako se prati iskreno, moze se i zalutati, ali ljubav ce laz prepoznati i zasluzenu ljubav sresti. Nekada sve ono za cim se ide i trazi je uz nas, samo zatvorene oci ne vide.
S ljubavlju, Gagga!