8. pro 2012.



Svaki gubitak izaziva bol, tugu, zalost, razocarenje, ali takav dogadjaj nas pokrene u nekom drugom smjeru, mijenja se okruzenje oko nas, mijenjamo se i mi. Bolno iskustvo ojaca srce i tek tada postajemo svjesni postojanja i prolaznosti, al
i i vjecnosti u beskonacnom vremenskom prostoru gdje je sve isto samo se mijenja stanje. U duhovnom znamo svoje misije, u fizickom ih otkrivamo iako se nekada pitamo od kuda nam snaga, znanje, hrabrost, koracati zemaljskim stazama i suocavati se s neprilikama, odradjivati zadatke kad umor prevlada i snaga pada, kad nam se ruse temelji sigurnosti opstanka, kad nas napuste voljeni, kad nas bolest sprijeci i trazi se volja, snaga, hrabrost i ljubav za izdrzati, nadvladati, pobijediti, nauciti..
Volaja, hrabrost, snaga, ljubav neka vas danas prate u zahvali za sve sto je dobro u vasem zivotu i za sve ono sto ste pobijedili, izdrzali, nadrasli, za ono kad ste se smijali i kad je bilo tesko, kad je boljelo, a kad se molite, znajte, molite se i prastajte sebi i svojoj dusi, koja zna, umije, voli i mrzi, sve su zahvale andjelima iz vjecnosti u vjecnost dok nas prate i cuvaju, spremni cekaju da pomognu! Uzivajte u snijegu, suncu, na plazi, u sumi, u gradu, dignite glavu i pogledajte ljepotu momenta. Nebo koje je isto u razlicitim bojama, nijansama, negdje tamno baca munje, izlijeva kisu, snijeg..negdje prozracno plavo, Suncem obasjano, vrelo..bilo gdje da jeste to je vase mjesto i volite vrijeme u kojem postojite!
S ljubavlju za vas Gagga! ♥