8. pro 2013.

07. 12. 2013

Odlaskom dragih osoba, ili iz nase blizine unosi nemir, bol rastanka, mnoga pitanja bez odgovora. Pitamo se zasto, a odgovora je jako puno iako ni jedan nije pravi i odgovarajuci za nas. Uvijek postoji ono nesto izmedju, moglo se, ali se to moglo nije dogodilo u umu osobe koja je otisla. Zasto? Pustimo andjele da nas vode do odgovora, da shvatimo zasto. Dusa nekada bira taj put rastanka, odlaska sa zemaljskog plana, koji za nju i nije prerano, vec je odlucila prije dolaska.
Pomolimo se za njihovu dusu i zahvalimo na bogatstvo koje su nam ostavili svojim prisustvom! Zahvalimo andjelima na ljubav i utjehu kojom nas cuvaju i vole!
Hvala im!
S ljubavlju, Gagga! ♥ 

08.12. 2013

Gubitak stvara patnju, bol, nesigurnost za novi pocetak. Tesko je prihvatiti da je sve drugacije, prihvatitit istinu i krenuti dalje putem sudbine na kojem je sve novo. Potrebna je snaga za krenuti i samo ljubav nositi, pokazati.. blagoslov dati, sebi i svima oko sebe..blagoslov za novi dan, za ono sto se ne vidi, ali ceka na tom novom putu. Tesko je zahvaliti na bivanje i postojanje svega sto je bilo i sto je sada, tesko se oprostiti i najljepse zadrzati, ljubav, jer se izmijesala sa gorcinom i ljutnjom. 
Dozvoli sebi da svaki korak ljubav vodi naprijed, ne vracaj se na stare! Novi korak nekada vodi istom cilju; proslost je u buducnosti kojom se hoda stabilnije, osjeca jace, slusa srce, odvaja od misljenja okoline i prati svoj put sudbine.
Ljubav je uvijek blizu i kraj nije kraj jer, ljubav je u srcu duse koja voli. Andjeli znaju zasto, pitajte ih, zamolite da kazu kako i pokazu put! S ljubavlju ce vas voditi, tjesiti, suze brisati i nauciti sto je ljubav, oprostiti, u zagrljaj iskrene ljubavi dovesti.
S ljubavlju, Gagga! ♥