10. velj 2013.

Dusa ispunjena svjetloscu i toplinom zagrijava zelje i snove poput posijanog sjemena u toplini zemlje, bujaju i klijaju izvan nas. Zalijevane pozitivnim mislima, iskrenoscu, pozitivnim namjerama, snagom i upornoscu, zasticene andjeoskom svjetloscu dobro pobjedjuje zlo, pozitivno otklanja negativno, radost i ljubav ispunjavaju um i  tijelo novom energijom kreiranja i stvaranja.
Snaga je u Svjetlosti, Svjetlost je u Snazi, ako je u Ljubavi i s Ljubavlju Tvoje nebesko znanje, sposobnost i moc, otklonit ce sve prepreke na putu realizacije zivotne kreacije ispunjene andjeoskom dobrotom.
Pruzene mogucnosti treba iskoristiti u dobroj namjeri da bi se zavrsile i rascistile situacije iz proslosti i krenulo dalje u ispunjenju svojih zelja, zelja koje cekaju da pokazu kako se moze sve sto se zeli i hoce. Krajevi su i novi pocetak, pocetak onoga sto se zeljelo iako izgleda da se zivot igra i postavlja nove enigme. Potrebna je dodatna hrabrost prihvatiti sto zivot nudi i s ljubavlju nove izazove, pokazati sposobnost i samostalnost individualnog pocetka jer, i u grupi svaka individua daje svoje znanje, ideje, osobnost, energiju ljubavi, sto je sve dio kreacije.
Budi Ljubav sto god i kamo god kreirao i gradio!
S ljubavlju za vas Gagga!