31. pro 2012.

Sretna vam nova 2013 godina! ♥

Sve ono sto vidimo i ne vidimo je nasa svakodnevnica koja je pod utjecajem visih ili nizih sila, svakodnevnica koja nas vodi u krug,  krug koji se nikada ne zatvara vec se nastavlja u spiralu, a na odredjenim tockama neki se dogadjaji ponavljaju uz neke male promjene scenarija zbog okolnosti. Vidimo ono sto stvaramo i sto se desava u materijalnom obliku, a na duhovnom vidimo onoliko koliko vjerujemo! Svaka promjena ili odluka koju smo donijeli su spoj vanjskog i unutarnjeg, spoj okolnosti i nasih zelja, podsvijesti i svijesti, misija koju prepoznajemo ili ne.
Jedan razgovor je izazvao u meni razmisljanje o sebi, spoju mene i vas, vratio me je na pocetak godine, ove pa i prosle. Nisam brojala tekstove iz prosle godine i one iz 2010 godine, u ovoj godini  ih je 209, za toliko dana. Razgovor u kojem sam dozivljena prepozitivnom, da gledam svijet sarenim ocima, ali i da sam bez osjecaja na tudju bol i patnju, mozda ne ja nego moji tekstovi i moja savjetovanja iskustvom svojim ili tudjim, ili iz simbola tarota, poruke andjela koji su svakodnevno sa mnom i sa onima koji pitaju savjet od njih preko mene.
Znam da vas ima sa svakakvim problemima.. ljubavnim, obiteljskim, poslovnim, drustvenim, a najtezi su zdravstveni i gubitci najdrazih, kad se ne moze nista napraviti samo prihvatiti. Znam, ali znam da je u tim situacijama, u svoj boli potrebno shvatiti zasto?! Znam da je potrebno ici dalje i zivjeti jer, sve ono sto ne mozemo promijeniti ide svome kraju sa najljepsim i najbolnijim uspomenama. Znate i vi, najlakse je gledati sa strane, davati savjete koje, mozda, svi vi znate, ali ne znate da je problem vanjski i vas unutarnji, da je to zivot ili karma koji ste prihvatili..ne znate zasto, do kada, umorni, bolni, nesretni..padate na dno bez dna, samo padate i pitate se gdje je dno sa cvrstom podlogom na kojem cete se zaustaviti. Bolest i smrt najblizih je najtezi dio karme koji se odradjuje, ali i tada zivot ide dalje iako je bolan, manjkav, fali roditelj kao i dijete, fale i kada nas napuste u dubokoj starosti kao u mladosti..fale, boli, ali tada shvatimo koliku snagu imamo. Zivot nas siba trnjem nemilosrdo iz godine u godinu, iz stoljeca u stoljece i vjekovima, u svakom vremenu sve je isto, ratovi, ekonomske krize, losi politicari i naivan narod!!! Uvijek se povijest ponavlja sa modernijim scenarijima, a tako isto u ljubavi..muskarci misle muskim mozgom, a zene zenskim..u drustvu ima zlobnih, dvolicnih, licemjernih, ali i prekrasnih osoba, ucitelja i ucenika.
Zivot je gorak i sladak, ali zivjeti ga mozemo i ne moramo, odluke su nase. Kako smo se rodili tako mozemo i otici, voljom ili bez volje, ali odluka je duboko u nama, razlog je u nama, kao kako cemo ga zivjeti, sta smo privukli u svoj zivot, zasto..??? Kako je vama tako je i meni, zivot siba i ne stedi, ali uvijek postoji nacin i put, ovisi kada cemo ocistiti i svoje energetsko polje i na koji nacin opet JA biti JA, ne zivotom kakav je bio, ali treba se vratiti i prelistati neke stranice iz knjige zivota!
Dragi moji zelim vam ljubavi kojom cete najvise voljeti sebe, kad vi budete sretni i zadovoljni tu ljubav ce te pruziti drugima i privuci ljubav. Zelim vam volju za zivotom i da volite zivot ma kakav bio, neka bude najsretniji u vasem umu, time vam zelim dobro zdravlje, a sve ostalo, vjerujte, doci ce isto vasom voljom, onako kako zelite i gdje ste do sada dosli. Ja vam zelim da u svom zivotu imate sve ono sto zivot cini zivotom srece i radosti, vama i vasem okruzenju. Sve sto zelim vama zelim i samoj sebi, srecu, ljubav, radost u dobrom drustvu, pa makar sam sa sobom da napisemo zadnju stranicu romana za sretan pocetak novog. U tami je i svjetlost! :-)
S ljubavlju, u svjetlosnoj ljubavi andjela, za sebe, za vas, Gagga!