26. sij 2014.

Svatko zivotnim perom pise roman.. Netko ga cita, netko samo lista I procita koji odlomak, ili recenicu. Netko procita misljenje kriticara, ili cuje opis od nekoga tko je u toku radnje i teme.. I tako svatko stvara sliku kraja, a malo je onih koji prepoznaju poruku autora, pisca... Ulogu glavnog lika..
Ugodna vam nedjelja, ne mislite na kriticare, svaki dan je vas i pozenje se posijano i sije se novo sjeme.. Ali sve sto je osobno vase ima i vasu dusu, ako je tudje i tudja dusa, emocija, namjera je utkana.. Zato oprez, budite svoji..
S ljubavlju, Gagga!

Andjele!

Probudi me Andjele
Svojom svjetloscu,
A ne suncevom zaslijepljenoscu
Digni me, na noge postavi,
Krila mi sklopi da ne uzletim
Dok ucim hodati. 


Kad naucim, rasiri mi krila, 
Uci me kako se leti, sleti i opet uzleti, 
Da budem duh i materija.
 Andjele, vodi me i nosi me,
 Cuvaj me od mene.
 Um mi smiri da dusu cuje
 Kojim putem da putuje.. 
Hvala Andjele!
Vesna Malovic - Gagga

21.12.2013

Sto vise strpljenja, samo se tako moze uskladiti vrijeme.. Svemir zna gdje se treba biti, kuda i kamo krenuti, zasto... I unijeti red.. Borba je u strpljenju, ucenju, prilagidjavanju.. Nista na silu.. Ljubav, ne zanos i strast, budi razum, hladi uzavrelu krv, vodi partnerskoj dusi.. Strpljenje nije cekanje, vec desavanje onoga sto se ne vidi, ne cuje, ali se zeli..da li ste pomislili nekad da je druga polovica u duhovnoj dimenziji...? Zivot, Zemlja, Svemir su misterija, tajna, ali objasnjiva i vrlo interessanti za istrazivanje.. budimo veseli i zdravi, a ljubav je u nama i oko nas.. S ljubavlju, Gagga!
Zivi sada, i u boli i u tuzi, i u sreci, ljubavi, dobrom zdravlju jer, svaki trenutak je zivljenje sada koje jaca tijelo, kontrolira um, a svaka misao je sjeme buducnosti!
Andjeli s ljubavlju iscjeljuju i posijano uzgajaju!
S ljubavlju, Gagga!
http://www.freewebs.com/ines05/zadaca7/angel2.jpg

17. 01 2014

Putuje dusa, a ti je prati, ona ce doci gdje je krenula,odradit ce misiju koju je izabrala. Svjetlost andjela rasvjetljava tamu, umiruje um, prepoznajes put i vodi te.
S ljubavlju, Gagga!

http://files.myopera.com/Zaphira/albums/673992/angel-tattoo.jpg