5. stu 2013.

Nije tesko zakoraciti na novu stazu, novim zivotom, koja je izazov za nova iskustva. Tesko je otpustiti staro, ostaviti proslosti da bi se u novom okruzenju gradila buducnost. Strast nije san, strast nije zelja, strast je kusnja za onim sto se nije prozivjelo, ili odstupa od konvencija. Strast i zaljubljenost nije ljubav, a ljubav je i strast i zaljubljenost, postovanje, povjerenje, prijateljstvo. Na krizanju puteva treba stati i dobro razmisliti kuda krenuti, s kim!? Koja vrata izabrati koja ce otvoriti dom!? Gdje je dom!? Tko je u domu!? Svaka odluka je dvosjekli mac !!
Biti u domu bez ljubavi, u lazi, prepusten nistavilu i cekanju novog dana koji ce donijeti neizvjesnost, lazna sigurnost je neiskrenost prema sebi.
Svako pitanje ima i odgovor, odgovor je u odrastanju. Zrelost je kontrola uma, duha i tijela, kojom dijete odrasta..unutarnje dijete. Kako zadrzati razigrano dijete u sebi i znati stati, povuci 'kocnicu' kad treba!?
Zasto u red se unosi nered? Zasto nered ostje u neredu?
Pitanja iz razlicitih situacija, dobijaju odgovore onakve iz kojeg se ugla promatraju i od koga se trazi savjet i ocekuje podrska. Kako znati pravi odgovor? Koga pitati za savjet?
Andjele.. andjeli znaju, prate i cuvaju svoju dusu pod njihovom zastitom. Samo ih treba pitati, zamoliti, nauciti slusati, zivjeti sa njima..i biti strpljiv..sto je mnogima ponekad vrlo tesko..:)
S ljubavlju, Gagga!