16. pro 2013.

Budjenje je radost u pocetku novog dana, u novim mogucnostima, u svemu onome sto mozemo dati i dobiti, ali znam da nije svakome radost u budjenju. Jutro nekima donese i tugu rusenjem svega sto je svaki dan ispunjavalo srecom. Kada se desi rusenje te srece dolaze pitanja, vracanja u proslost, analiziranja i sve ono preko cega se prelazilo, dolaze sjecanja na sitnice koje su postale krupne i pukle u stvarnost koja boli i ne daje izlaz. Najgora stvarnost je gubitak dragih osoba, iako postoje i bankroti gdje se ostaje bez krova nad glavom, razocarenja u drzavu i sustav; otkrivanje bracne nevjere i rusenja obiteljskih temelja koji su cvrsto drzali i dobre i lose dane. Ima dana u kojima jutrom smrkne, dok drugima nocu svice, dana kada bi se zeljelo promijeniti dio proslosti, ali ne moze, jer je ostalo u proslosti. 
Znam da ima onih koji u svoj tuzi i jadu ne vide izlaz i gube svaku nadu za rjesenjem i njihovom istinom, ali vjerujte u taj dan, jer on dodje. Buducnost daje odgovore, samo treba prihvatiti ovo sada, treba se boriti za svoju istinu, a drage osobe koje su otisle imaju razlog i svoje vrijeme boravka s nama na zemaljskom planu. 
U molitvi s andjelima blizi smo odgovorima, oni s ljubavlju tjese svacije srce, oni znaju zasto i poznaju dusu!
S ljubavlju Gagga!
 
 

16. 12. 2013

Ima dana kada se ne moze utjecati na dogadjaje, ne postoje izbori, kada se desavaju ne planirane situacije, a svi planovi propadaju; ima dana kada srusene iluzije ruse nadu i novi put se ne vidi, ali svaki dan ima svoju noc, snove i budjenje novog dana; dan koji je drugaciji, ali ide, ne ceka one koji su stali i ostali u danu bez nade. 
Svaki dan je u svojoj svjetlosti, samo treba otvoriti oci i vidjeti je, umiriti um i pustiti je da njena toplina usmjeri hod prema izlazu iz nevidjenog u vidjeno, jer izlaz uvijek postoji. 
S ljubavlju, Gagga!