14. kol 2011.

Andjeoski Tarot!


     Mnogi su pisali o nastanku tarota, a i moje kolege su kratko objasnili sto je tarot. Zato cu i ja samo kratko pdsjetiti da je tarot drevna znanost nastala iz simbola igraćih karata, neki su pronašli mudrost u kartama za igranje, a drugi su u kartama pronašli tarot, božansko učenje Velikih majstora. Već dosta dugo stoji rame uz rame sa astrologijom u svim medijima, što znači da je sve veća potreba za istraživanjem smisla života, okretnje duhovnom razvoju.



Na tržistu imamo jako puno različitih špilova tarota i svatko ce za rad odabrati špil koji mu najviše odgovara i slike koje ga nadahnjuju. Sa tarotom se trebamo družiti jedno vrijeme, da svaku kartu osjetimo i energetski apsorbiramo.

Isto tako ste već čuli da postoje Anđeoske karte i kartice i imamo rzličitih garnitura, gdje ste opet tu Vi, koji ce te znati, koja vam garnitura najviše odgovara.







˝Anđeli pripadaju svim religijama˝ (knjiga Anđeoskog tarota) i uistinu možemo osjetiti njihovu prisutnost, vidjeti ih unutarnjim očima.

Ja ću vam, ovdje, predstaviti garnituru ili špil, kako mnogi od vas vole reći, ANĐEOSKOG TAROTA, koji je jedinstven u cijelom svijetu, za mene poseban, sa neobično pozitivnom vibracijom. To po čemu se razlikuje od ostalih garnitura tarota je, pored prekrasnog dizajna, da ima 17 karata više. To su dvanaest karata velikih anđela i pet karata elemenata, što znači da komplet Anđeoskog tarota ima 95 karata.
Velika arkana (22 karte) nam pokazuje kozmičke utjecaje na svakog pojedinca.
Mala arkana(56 karata)govori nam o vanjskim okolnostima koje imaju utjecaj na pitača, ima četrdest brojčanih i šesnaest dvorskih karata.

Veliki anđeli, arkanđeli (12 karata), nam daju jasniju sliku o oneme što trebamo nadograditi u životu.

Elementi (5 karata) nam govre na što bi trebalo, u budućnosti, biti usmjerena naša pažnja, pripremiti se za period koji dolazi.

Iz male arkane, dvorskih karata, izdvojit cu konjanike, ANĐELE KERUBINE, koji nam govore o misiji, što smo došli naučiti i kad naučimo prenijeti svoje znanje drugima. Oni su naši prijatelji vodiči koji nam pokazuju put dok sami ne naučimo prepoznavati poruke koje nam priroda šalje.

Svaka karta, osim pet elemenata, ima ispisanu priču iz koje možemo izvući smisao, prekrasne anđeoske poruke, značenje karte i upozorenje. I maloj arkani su dadana imena anđela koja označavaju energetske pojmove





KARTE ZRAKA vladaju umom, mentalnim i misaonim stanjem..godišnje doba PROLJEĆE..vrijeme dana ZORA,JUTRO..smjer ISTOK..znak zodijaka VAGA, VODENJAK, BLIZANAC...arhanđel RAFAEL..




KARTE VATRE vladaju energijom, duhom, životnom snagom, društvenim odnosima, poslovima..godišnje doba LJETO..vrijeme dana PODNE..smjer JUG..znak zodijaka OVAN, LAV, STRIJELAC...arhanđel MIHAEL..





KARTE VODE vladaju emocijama, osjećajima, nesvjesnim, intuicijom, ljubavlju..godišnje doba JESEN..vrijeme dana SUMRAK..smjer ZAPAD..zodijački znak RAK, ŠKORPION, RIBE...arhanđel GABRIEL..

KARTE ZEMLJE vladaju prirodom, fizičkom stvarnošću, ono što jesmo, materijalnim dobicima, novac fizičko zdravlje, rođenje i smrt..godišnje doba ZIMA..doba dana NOĆ..smjer SJEVER..zodijački znak JARAC, BIK, DJEVICA...arhanđel URIEL...




Uz pomoć anđeoskog tarota, a sve ovisi o pitaču i stanju u kojem se nalazi, anđeoskih poruka i upozorenja otkriva se put kojim će pitač proći do ostvarenja njegove sudbine. Tarotomant u tarotu vidi ono nesvjesno u pitaču, i upravo su nekada problemi duboko u nama samima.

Anđeoski tarot mi jako dobro otkriva energetsku sliku pitača, prostora u kojem boravi, radi, o energijama drugih ljudi koji su u najbližem okruženju pitača, daje savjet što se treba poduzeti da bi se energija promijenila ili zadržala.

Anđeoski tarot će dati precizne i točne odgovore, ali sve ovisi o pitaču koliko je spreman prihvatiti savjete tarota..koji su jako bitni.

Anđeoski tarot je naš putokaz, usmjerava nas više nego što proriče, ali sva je istina u ANĐELU ISTINE - ANĐELU TAROTA.



Kroz meditaciju iznad Anđeoskog tarota ulazim duboko u nesvjesno sto mi pomaže shvatiti razlog postojanja, karmički što trebam odrediti i kako se snaći u vrtlogu života.

Svi smo došli sa posebnim zadatkom. Odraditi tu karmu nekad nije lako, ali to je naš odabir na koji smo zaboravili. Život je škola, naše učenje, putevi nekad jako teški, nekima lagani i sve im jako dobro ide. Zašto je to tako, česta su pitanja pitatelja. Anđeoski tarot nam otkriva karmičku zadaću i kad je otkrijemo prestaje odupiranje od teže sudbine, počnemo se suočavati sa situacijom i umjesto suza, depresije, optuživanja okoline, situacije, traženja uzroke u urocima i magijama, počnemo tražiti kako riješiti problem. Anđeoske poruke iz Anđeoskog tarota nam daju prekrasne savjete.

ŽIVOTNA SLIKA dobivena pomoću Anđeoskog tarota, otkriva nebesku, kozmičku energiju u dodiru sa zemaljskom energijom, energijom drugih ljudi, osobna, planetarna,energija anđela, arhanđela, vremensku energiju, dvorsku kartu i na osnovu nje anđela kerubina. ŽIVOTNA SLIKA je poput ASTROLOŠKE SLIKE...

Odgovori na pitanja se mogu dobiti astrološkim otvaranjem, anđeoskim rasporedom (kabala), koju ja najvise koristim..rasporedom čarobnog kvadrata....



˝Otvaranje i gledanje tarota zapravo je prizivanje najdublje božanske mudrosti i prepoznavanje vlastite sudbine.

Ima li tarot veze sa religijom? Ima! S religijom srca!˝ .... (Anđeoski tarot-autorica Kata Rizner)

Topli, andjeoski pozdrav od Gagge :)






Nema komentara:

Objavi komentar