27. stu 2013.

27. 11. 2013

Sve sto je novo zanimljivo je, ne prozivljeno kusnja je, masta budi strast, strast stvara opsjednutost, opsjednutost ovisnost. Povuci se od navika je tesko, povlacenjem je udaljavanje, udaljavanjem gube se interesi i uspostavlja se sklad, kontrola uma, harmonija zelja bez potrebe, samo zelje da se uziva u svemu sto majcica Zemlja nudi.
 Tesko je odvojiti se ili udaljiti od onoga za cim su strasti jake, koje se ne mogu kontrolirati. Kako im se otvore vrata da usetaju , tako im mozemo dozvoliti da izadju na ista vrata. Sve je u umu, i kusnja neda da se udaljimo, osamimo, odvojimo, da se strasti smire. Svaka ovisnost, i ljubavna, treba vrijeme da se zelje stisaju, a svaki trenutak odvojenosti je bolan i grci zeludac, stvara osjecaj praznine. Upravo je potrebna ta praznina da bi se vremenom Dusa ispunila cistom emocijom, bezuvjetnom ljubavlju, uzivanjem u svemu sto moderan svijet pruza. Sve je kontradiktorno, stvaranje novog, modernog i zelja vracanju starom. Tradicija gubi na vrijednosti oslobadjanjem od obicaja koji su nametnuti vremenom kao zakonske duznosti, nove generacije su pokazivale otpor, nekonvencionalnost, a najnovije generacije uspostavljaju ravnotezu staog i novog. Sve sto im je na Zemlji ponudjeno sebi dozvole uzivanjem u vremenu sada, bez straha, pokazuju djecju radoznalost, slobodno bez straha kazu NE, strastvenu mladost oslobodjenu od straha za sve isprobati, dozivjeti i, zivot ide dalje mudrije, svjesnije i budni idu zrelosti.
Mladost je ludost, starost je mudrost, a srednje godine velika nezrelost gdje se prozivljava rana mladost u starijoj odjeci.
Uz andjeosku glazbu otplesi zivot ispod reflektora andjeoske svjetlosti po podijumu vjecne mladosti i neces zalutati u mraku svojih zelja i strasti.
S ljubavlju za vas, Gagga!