4. lis 2014.

04. 10. 2014

Često razmišljam, ljudski, onako kako misli čovjek kojemu se ruši tlo pod nogama, kada se iz bogatstva nađe u bankrotu..siromaštvu..od idealne ljubavi, obiteljske sloge ostane sam i sve se raspada.. Razmišljam o životnim pričama koje su ostale zapisane u mojoj nebeskoj bilježnici tajni, jer moj posao je ljudska tajna, diskrecija. Čovjek, htio ili ne, vremenom povjeruje da su tuđe magije uzrok njegovih problema i odmakne od samog uzroka, od samoga sebe i najbliže okoline tražeći odgovore u tuđim žločestim namjerama.. i magijom želi riješiti se nevolje, očistiti 'nametnuti' problem. Magija!!!! Razmišljala sam, ne želeći povrijediti one koji se bave tom moćnom silom koja unosi i strah i spas, gdje je magija u ljubavnoj strasti..ili ljudskoj pohlepi..??? U umu ljudskog bića, zavidnosti okoline ili oholog ponašanja..!!! Na magiju se uzvraća magijom i život nastavi u strahu..
Naglasit ću da moje kolege koji rade bijelu, ili crvenu magiju, oni koji su mi bliski, znaju moje mišljenje i da ne podcjenjujem tuđe, jer svatko ima pravo izbora , ali svako zlo koje nametne čovjeku teret može se očistiti čistom ljubavi anđela.
Anđeli nikada neće nanijeti drugima bol, kao što se magijom vraća, kod njih nema uzvraćanja istom mjerom, jer samo oni bezuvjetno vole i štite svako biće na zemlji.
Znam da će netko pomisliti, možda i komentirati da ni magija ne vraća zlo nikome, ali tuđe priče su različite i za svako čišćenje je potrebna pozitivna misao i čista energija.
Anđeli sa svojom, božjom, svjetlosnom energijom čiste svaku lošu energiju, nekada se izazove drama i naprave uragan da bi se u čistoj energiji počelo ispočetka. 
Svako jutro zahvalite na blagoslove i sve ono što je dobro ušlo u vaš život, na ono što će biti, na novom danu i novim blagoslovima. Zamolite anđele da pmognu u svakom području života, namijenite i na konkretan problem..zamolite za one koji ovise o vama, za kolege na poslu, za susjeda i prolaznika, jer naše energije su povezane.. Božja zaštita je najjača!!!
Život je živjeti u osobnoj slobodi s ljubavlju za sebe i svega oko sebe..
S ljubavlju, Gagga!