6. sij 2014.

06.01.2014

Andjele pozovi, zamoli, srce otvori, primi i pusti da te vode!
Vanjska ogranicenja, obitelj ili drustvo, cesto su velika prepreka ostvarenju ciljeva. Mnogi imaju neostvareni san iz podrucja ljubavi i posla, hobija koji bi zeljeli pretvoriti u posao. Hobi, obicno, je kritiziran kao nesiguran posao i mnogima je potrebno dosta hrabrosti da ucine prvi korak, da se oslobode tudjeg misljenja, zarone u svoj unutarnji svijet, slusaju intuiciju i beskrajno, nebesko znanje.
Dusa materijalizirana u tijelo odradjuje svoje zelje, ali u zemaljskim ogranicenjima kojih se mora pridrzavati, prilagoditi materijalnom svijetu. Svoje ucenje penosi kroz posao, materijalizira ga onoliko koliko je spremna primiti. 
Ljubav, malo je onih dusa koje su srele srodnu dusu, kao ljubavnog partnera, a kada se sretnu, obicno, su prisutna neka ogranicenja za ostvarenje veze; ustvari, kada se oslobodi dusa vanjskih ogranicenja koja su u umu, pucaju sve barikade. Sve veca duhovna sloboda vodi i kusnjama, ali slusajuci glas andjela, intuiciju, vratit ce se sa izgubljenog puta.
Budite u dodiru sa svojom dusom, slusajte intuiciju, prepoznajte strast, stisajte je, ako treba i vratite se od kuda ste krenuli, da bi posli novim smjerom do ostvarenja svega sto se zeli. Da li mozete vjerovati andjelima? Pozovite ih, zamolite, srce otvorite, primite i vjerujte, andjeli daju s ljubavlju! Ako ne znate naucite, ako ne znate sto treba mijenjati, pitajte!
Neka vas cuva andjeo cuvar!
S ljubavlju za vas, Gagga!