15. ruj 2014.

Dobar vam dan dragi moji, ma gdje bili vi, u Ri je jutro friško i jako lijepo..predskazuje i lijep dan.. Ali, kako je sve ovih dana neočekivano tako se i trebamo pripremiti, za neočekivano, odgadjanje planiranog, promjene koje vode na put čišćenja, dovodjenja u red nereda..zivotnog ili osobnog, ili onog oko sebe..da bi se , kasnije, lakše disalo. Ljubav i poštovanje sebe i drugih je najsvetije u kovčegu božjih darova. Prihvaćanjem sebe i okruženja u situacijama na koje se ne može utjecati, osjeti se mir i poput kapi kiše koja se sjedini sa vodom koja preplavi i nosi sve oko sebe se pokreće snaga kojom Duša rješava sve probleme, otklanja prepreke, da bi mogla nastaviti putem svoje misije. Duša nije hladna, Um je hladi.. Duša je čista, djela je prljaju..djela svog uma ili tuđeg. Ali, ako se porazgovara u tišini, sa svojom Dušom otkrije se što je od rođenja mijenja i koliko je sretna, ili nesretna, jer svaka Duša treba ljubav, zagrljaj, toplinu drugih Duša. Okrenuti se sebi nije bježanje od drugih, samo odmicanje od negativnog Uma da bi se približila i lakše razvijala pozitivna energija..
Odmaknite se od negativnih osoba oko sebe, poslušajte mudre savjete i sami odlučujte..
Patnja je rast, i ne bojte se odpatiti i prežaliti rastanke i gubitke..s razlogom smo tu gdje jesmo i samo hrabrost i bistar um pomažu.
Ali, ljubav neka nas grije kao zrake jutarnjeg Sunca nakon kiše, kao osjećaj toplog ognjišta.. Ljubav koja će nas zagrliti i s nama putovati, poput Andjela koji bezuvjetno vole i prate.
S ljubavlju, Gagga! 


Fotografija: Korzo