1. sij 2013.





I evo nas u 2013-oj, veseli, u plesu i pjesmi, s casom u ruci je docekasmo, po navici pa ma kako nam bilo. Nova daje novu nadu da problemi ostaju u staroj, kao da ce se sve preko noci  promijeniti. I hoce, samo ne preko noci. Nova godina, nove brojke, planetice su drugacije poslozene, nova energija u zraku, u nama i eto promjena. Zelje su pozitivne, svacija je otplesala u nebesko prostranstvo uz vatromet i pjesmu cijelog naseg prekrasnog planeta. Nasa majcica zemljica je najsvjetlija, najveselija u ovoj noci, pa cak i tamo gdje se skrivaju od rata. Zelje su nesebicne, zelimo sebi i drugima bezuvjetnu ljubav. uspjeh, zdravlje, radost i jednu jedinu noc sa osmjehom, veseli, opusteni, makar i sjetni, sretni. Koje bogatstvo u jednoj noci, duhovno bogatstvo! Ja zelim da to bogatstvo ostane do ispracaja, da je ispratimo jos bogatiji i botijeg duha od cekanja i dobrodoslice, da budemo sa novim zeljama, djecjim snovima.
Bit ce teska, ali za daljnu budusnost sretna. Trebat ce se naci izlaz u zidu ili ici malo ljevo, malo desno do prolaza, samo ga ne razbijati glavom. Vrijeme je krajeva, rusenje zidova oko sebe i u sebi, odmicanje od tradicije, a mnogi ce shvatiti sto je spreman napraviti kad je tesko. Strasti bi mogle biti dosta jake, navike i ovisnost, strahovi i paranoe, borba za bolje i moguce i nemoguce, dosta drskosti. Strpljenjem i mirnijim duhom uspostavit ce se ravnoteza zelja i mogucnosti. I treba se boriti za bolje, ali ne bilo kojim nacinom da se dodje do cilja, tek tada ce biti Univerzum pravedan i dobronamjeran. Sve ono sto za nekoga nije dobro za drugoga ce biti, zato bez zavidnosti radujmo se tudjim uspjesima i zelimo svoje, pronadjimo sebe i svoje mjesto.
Politika uza i sira ce nas voditi, ali cemo se i suprotstaviti, nece ni njima biti lako sa nama, iako se znamo prilagoditi i najtezoj situaciji ipak pocinje kormilarenje osobnim zivotom. Do kraja godine nista nece biti kao na pocetku, dosta krajeva, razvoda brakova, razdvajanja, naizgled, najcvrscih veza poslovnih i intimnih, sve sto je neiskreno i lazno iz nekih interesa, opstaje jedino iskrenost i cista obostrana ljubav, iskreni poslovni odnosi. Strasti treba iskoristiti za posao i egzistenciju, samo ne prijevarama jer moglo bi se vratiti poput bumeranga,. Borba za pravdom ce biti jaka, ali protivnici ce se bezkrupulozno boriti, hladni rat bez granica.
Rasciscavat cemo stare odnose, zavrsavati ne dovrsene price i slobodni krenuti nekim novim pocetko, ali to je tako, svemu jednom dodje kraj radi neceg novog, sto prije shvatimo prije cemo krenuti :-)
Sve ono sto krene krivo u ovoj godini u sljedecoj ce se nemilosrdno rusiti, ili sto ne zavrsimo u ovoj u sljedecoj cemo morati, e pa sretno nam bilo uz pomoc andjela i andjeoske svjetlosti da znamo sto, kada, kako,svaki dan nije isti !
S ljubavlju za vas Gagga!