10. kol 2013.

 U Svemiru sve se krece po planu, uspostavljenom redu. Planete imaju svoj ritam kretanja kojem se prilagodjavaju biljke, zivotinje, ptice..zemlja i voda..priroda slusa Svemir..Jedino covjek ide u borbu protiv prirode, ne cuje glas Svemira, ne vidi svoj put ispred sebe i poslozeni red koji rasturi u nered svojim ne znanjem. Univerzalnim jezikom komunicira priroda sa Svemirom..more cuje pticji cvrkut, ptica cuje njegovu tisinu i nemirne valove dok razgovaraju sa vjetrom..Svemir sto uzme i vraca..sto daje to i uzme..svaku kapljicu vode koju uzme isparavanjem vrati nazad..ima moc i mocno pokazuje svoj red u ljudskom neredu, ne znanju i ne prilagodjenosti. Daje nam andjele, ali treba ih cuti, osjetiti, vidjeti jer, oni nam sapucu...ako utisas um cut ces glas andjela..ako smiris strast osjetit ces njihovo prisustvo..i vidjeti ih.
Nikada nisi sam, ako gledas ocima djeteta, slusas kako djeca slusaju i vidjet ces i cuti andjele. Budi ptica, vjetar, more...budi dijete!
I ne boj se cuti glas da trebas zavrsiti sa svim onim sto ti daje nesigurnost, sto za tebe, nema buducnost..sa svim sto te cini nesretnim, nemocnim da uzivas u trenutku postojanja, da vidis razlog zivljenja..da prepoznas momenat kada se trebas odmaknuti, odvojiti od cjeline da bi se okrenuo k sebi i ucinio nesto za sebe. Svemir ti daje mogucnost da biras, a andjeli da znas sto ces izabrati ! Zato kreni, ostavi staro i idi dalje pruzenim mogucnostima..ne boj se, znat ces kuda i vidjet ces put daleko ispred sebe.
Prepusti se ljubavi, primi je i nije bitno od kuda i od koga dolazi..uzmi je jer, ljubav salju andjeli..i ne boj se biti u zagrljaju ljubavi, svaki zagrljaj je zagrljaj andjela. Ispunjen ljubavlju davat ces samo ljubav!
S ljubavlju za vas Gagga! ♥