7. stu 2012.

U ljubavi oslobodjeni nesigurnosti, univerzalnoj ljubavi, podrsci onih koji nemir pretvaraju u mir, strpljenjem, prepoznat ce se pravi momenat i vrijeme za novi pocetak, u andjeoskom okrilju i zastiti urediti svoj zivotni prostor.
U univerzalnoj ljubavi, s ljubavlju za vas, Gagga! ♥


splaniranim putevima slobodno putuj, umjerenim koracima hodaj, ne zuri, ponekad stani i okreni se oko sebe, pogledaj prirodu koja ti zeli pokazati tragove udaraca proslosti koji su je razarali, palili, rusili i obnavljali. Ne zuri, stani m
alo, umjeri korak i slusaj tihog suputnika koji te prati, usmjerit ce te, naucit ce te, podrzat ce te samo budi sto jesi i putuj tamo gdje zelis. Ne boj se skrenuti, ili ici samo ravno, bilo kuda isao ucit ces lekcije iz knjige zivota. Sve sto ti bude strano, ne shvatljivo ne boj se, tvoji tihi suputnici ce ti objasniti, pomoci, dati hrabrosti da nastavis jer, ovo je tvoj put po kojem si vec hodao samo sto neke lekcije ponavljas, a nauceno ostavljas.
Ljubav u poslu, obitelji, prijateljstvu ne kritizira, samo slusa, prati, podrzava ili u teskocama pomaze nesebicno. Ljubav stoji uz glupost , zlocestocu, zlobu da je ispravi i s ljubavlju otvara knjigu hrabrosti da se nauce najteze lekcije iskrenosti, dobrote, postenja, moralnosti duha, a da se svoj zivot prozivi onako kako se zeli.
Tvoj zivot je samo tvoj, zivi ga kako mozes i prozivi sto zelis, samo ne ometaj, ne sputavaj, ne kritiziraj druge da ga zive kako zele, a ljubav i zastitu imas od andjela. Ne boj se pokazati, dati, uzeti ljubav!
S ljubavlju za vas Gagga! ♥
 
Oslobodjen okova, zidina, slobodan na daleki put si spreman, put snova u istini svojoj, istini ostvarenja. Nebo ti daje svoje prostranstvo, bozju pomoc, svjetlost i zastitu andjela. Tiisinu tvoju cuju, ljubav osjecaju, cilj vide i sve dobij
a smisao, sve sto je bilo, sa ovim sada za ono sutra. Slobodna dusa slobodno putuje, slobodu daje, ne sudi, ne optuzuje, prihvaca i prihvacena je.
Na svom putu s ljubavlju dadnite i s ljubavlju primite, ucite i svoje znanje drugima ponudite jer, tvoj put je tvoja istina!
S ljubavlju za vas Gagga! ♥