23. stu 2012.

Obitelj je temelj s kojega ste krenuli, vi ste temelj s kojaga su krenula, ili tek trebaju krenuti vasa djeca! Okrenite se svojim temeljima da biste poslozili temelje svoje djece, da budu cvrsci i stabilniji. Gradite duh, ljubav u materijalnom i van materijalnog, ljubav bezuvjetnu i jedinstvo obitelji. Obitelj je temelj sigurnosti svakog koraka! Najlakse je ici dobro izabranim putem, ali kad se napravi krivi korak ili postoji izazov od nemoguceg napraviti moguce, zivjeti duhom pustolova, bez zelje za stvaranjem materijalnog bogatstva, obitelj nesebicno voli i prihvaca. Nismo svi isti, ali svatko ima svoje zadatke s razlogom ma kako oni izgledali u nasem materijalnom svijetu. Posvetite se svojoj obitelji, djeci i svima koji trebaju makar toplu rijec, uho za slusanje.Pruzite ruku nemocnima, savjet a ne naredbu, ljubav i razumijevanje. Sirite univerzalnu ljubav jer nikada ne znamo sto je neku dusu natjeralo da zivi zivot kakav zivi, zasto ga je izabrala. Ispunite sebe i duhovnim i materijalnim da uspostavite cjelovitost i ravnotezu duse.
Vidimo, znamo da materijalno nestaje, nestaje sada ili tko zna kada, a ostaje dusa, covjek...mi ili netko od nasih potomaka...zato ispunite svoju dusu ljubavlju i razumijevanjem prema najblizima, oprostima..
S ljubavlju za vas Gagga! ♥

U tihoj samoci

u samoci noci, dok je grad u gustom mraku
i samo se vide gradska svijetla,
dolazi tvoj glas topao i mekan
da razbije tisinu. Znam da si tu
u istoj ovoj nocnoj tisini, znam
da ces biti svijetlo koje ce rasvijetliti
ispred mene gusti mrak i da cu s tobom izaci na svijetlost..
Znam da hoces iako te nitko nece vidjeti, ni ja,
ali znat cu da je to tvoje svijetlo
iz nebeskih visina!
                            Vesna Malovic - Gagga

 od Vesna Malovic -Gagga, 19. siječanj 2011 u 4:29 ·


        U andjeoskoj svjetlosti i ljubavi tvoja nevina cista dusa je rodjena, tvoga brata, tvoje sestre, rodjaka, od oca i majke, od predaka. Andjeoskom svjetloscu tvoja dusa putuje i raste kroz materijalno nesavrsenstvo trazeci vise, bljeskovi mnostva, velicina, materijalni sjaj, visina je privlace i svjetlost andjela nestaje u svjetlosti materije. Putuje gradeci zidove da zastiti svoju visinu, iza kojih ne vidi sjaj i ljepotu bogatstva prirodne andjeoske ljepote brata, sestre, roditelja, predaka. Dusa putuje u svjetlosti materije ispunjena svojom istinom vjerujuci u bogatstvo i sjaj vanjskog odvojena od andjeoske svjetlosti gradeci dalje i penjuci se iznad zidova koje je izgradila oko materijalnog, a u visinama ostaje sama, prazna, neispunjena, s neostvarenom misijom. Da li ces se vratiti, spustiti, okrenuti, zaviriti u svoju dusu i vidjeti tracak ljepote i ljubavi u svjetlosti na dnu duse, otvoriti joj vrata da zasjeni materijalnu svjetlost, da joj dadnes ljubav brata, sestre, da se duhom poveze s precima? Da li ces pronaci srecu duse, ravnotezu duha i materije?
Vesna Malovic - Gagga