24. kol 2015.

U svakodnevnim situacijama, problemima, otkrivamo koliko odrastamo na zivotnom putu. Rastemo kroz teskoce otkrivajuci koliko snage posjedujemo, da bismo znali prihvatiti dobro koje nas ceka.. i ceka nas! 
Individualno se okrecemo osobnnim problemima, zanemarujuci globalne koji utjecu na svaku individuu, prije ili kasnije. Svaka dusa odrasta kroz pozicije i polozaje u kojima se nadje, da li u podredjenom ili nadredjenom. Odrade su teske i sa posljedicama koje uvijek postavljaju pitanje kako je moglo biti drugacije. 
U velikim drustvenim promjenama,, seobama, ratovima, nema ljubavi.. odluke su hladne, manipulativne, a duse su marionete u fizickom tijelu koje podlijezu tudjem misljenju.
Andjeli pustaju svaku osobu, i Tebe, da radis i budes sto jesi, da ides putem koji si izabrao, da prihvatis ponudjeno, ili odbijes. Ako ne znas, ako Ti treba pomoc, pitaj ih, pomoci ce, a odgovor ce se cuti, vidjeti, kada naucis slusati i cuti njihov glas, prepoznati njihovu pomoc! Andjeli se cuju u tisini, zato utisaj um!
S ljubavlju, Gagga!