8. lis 2012.

08.10.2012!!!



Hrabroscu, snagom, dobrotom idi ptem istine, zasluge proslosti, iskrene namjere duse upisane u nebeskoj knjizi ti otvaraju vrata svjetlosti, uspjeha, ispunjenja, zahvala!
 Otpustiti proslost je otklanjaje tereta sa ledja koji se nosi, teret koji te savija, teret koji je nepravdom i vremenom nagomilan. Ocistiti dusu nakupljenu neocekivanim podvalama, nepriznavanjem zasluga i predanosti, vjernosti  je tesko, ali oprosti, otpustanje, cistoca duse otvara vrata istine i bozje pravde, istine koja te vodi sporo, ali sigurno do uspjeha, bogacenja, duhovnog i materijalnog bogatstva, ispunjenja, zadovolstva uz nebeska ogranicenja kako bi odolio svim iskusenjima, rekao NE, cekao dok otklonis prepreke i prepoznas one koji te zele, koji tvoj rad cijene, tvoju ljubav ljube, iskrenost i cistocu tvoje duse vide.
Putem istine trazeci sebe budi ono sto jesi, TI si Ja, JA sam TI, MI smo individue na putu ucenja, na kojem ucimo jedni od drugih, jer svatko ima svoju istinu i namjeru zapisanu u knjizi nebeskoj.
Zelim vam dobar dan i uspjesan tjedan; zelim vam da imate snage ici putem istine i prikloniti se bozjoj pravdi, ogranicenjima, da mozete odoljeti iskusenjima koja donose vanjski mir, a unutarnji nemir!
S ljubavlju za vas Gagga! ♥