6. lis 2012.

06.10.2012!!!

Polako, ne zuri, stvarao si, stvaraj, nastavi istim putem, vjeruj sebi u snagu koju nosis, sruseno ces obnoviti, postojece zadrzati, sve nemoguce bit ce moguce u beskonacnom prostranstvu svemira. Dadni si slobodu svjetlosti, vjetra, zraka, da mozes istina biti, istinom hodati prema istini, da iluzija moze biti stvarnost, da nerealno moze biti realno u nesebicnoj ljubavi i pomoci andjela, u slaganju kockica osobnog zivota!


Povuci se i izolirati od vanjskih utjecaja,pronaci radost,pjesmu dobrotu untar nas samih,prigrliti sami sebe toplim zagrljajem i ljubavlju,zagrliti cijeli svijet.Sva ljubav je u nama,negdje cuci i ceka da izadje vani nasmije nase lice i unese radost u nasim ocima.Zelimo da nas vole,a ljubav je u nama,zelimo da nas cuju,a nase su usi gluhe,zelimo da nas vide,a sami smo slijepi!Sve sto zelimo imamo,samo trebamo otvoriti svoje srce bez straha,a andjeli su sa nama da nam daju snagu i odupremo se svim vanjskim iskusenjima.

Zelim vam vikend u drustvu najmilijih, onako kako zelite i kako mozete, ali sa osjecajem zahvale na proslost i onim sto vas ceka!
S ljubavlju za vas Gagga!