3. pro 2013.

03. 12. 2013

Vracanjem na ne zavrsenu pricu, koja je je mastom pisana na nebeskom papiru, je kraj koji donosi prazne papire za nvo poglavlje i novu pricu..
Ne bojte se vratiti na staro, zavrsite sa nedoumicama da bi ste mogli napraviti novi korak.. sve je moguce, svaki kraj, kraj u umu sa jednim donosi novo..Novi pocetak ce biti kada se shvati da i staro nije kao sto je bilo, da se treba nastaviti, ali drugim smjerom i primijeniti nauceno.
Ako se krene u novo, a ne zavrsi staro stvara se konfuzija koja donosi probleme, iste greske, ponovljeni ispiti. 
Andjeli s ljubavlju pomazu i vracaju snagu i ljubav u svako nesigurno bice, ako ih se zamoli za pomoc i svjetlost koja rasvjetljava tamu!
S ljubavlju, Gagga!

02. 12. 2013

Ljubav koju srce osjeca, zeli, trazi ili je zna.. ljubav, a ne strast..je ljubav s kojom i kad si sam nikada nisi sam.. Ljubav, ona koja je tu i nisi sam.. koja izaziva strast i potrebu fizickog davanja i primanja..je samo strast bez potrebe vezivanja i sam si i kada nisi sam.. Ljubav nije stvar koja se treba cuvati da se dodirom ne razbije, niti koja se moze kupiti dokazivanjem, niti koja se moze naci kada se izgubi..niti kada se odbaci da ce se vratiti, moze se uzeti, ali uvijek ce biti stara medju novim igrackama..to nije ljubav vec kolekcionarstvo.. 
Ne trci za onim koga ne mozes stici, ne cekaj onog tko ide unazad, vec hodaj i ljubav ce uz tebe hodati, uvijek ces je imati, uzimati i davati.
Ako je ne znas prepoznati zamoli andjele da te probude novim svitanjem.
S ljubavlju, Gagga!