7. kol 2014.

Nisam andjeo, ali volim njihovo drustvo. Nisam Bog, ali mu cesto postavljam vrlo komplicirana pitanja, trazim moguce i nemoguce jer, samo sam covjek..!!!
Vesna Malovic - Gagga

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTzUw7gI2g3UOx5NGseFqF3xzA33pM6tbKzloPDw6RUKEzdaRGi
Moja je dusa slobodna da se prilagodi promjenama i ne predvidjenin situacijama, sve planove predaje andjelima, da se ostvare, dese, kada treba.. Ljubav me pokrece, s ljubavlju biram, ono sto je ponudjeno i sada najbolje.. Slobodna dusa, slobodno raste, oslobodjena predrasuda, strahova i ogranicenja..voli bez straha, prihvaca izazove i prepusta se okruženju, prihvaca ga i ostaje ono sto jeste.. 
S ljubavlju, Gagga! 
Ne odustajuci od života, ne odustajemo od svojih ciljeva.. Ne odustajuci od ciljeva, ne odustajemo od zivota.. Hraabro naprijed, svaki trenutak je vjecnost upisan u knjizi nasih djela, pisanih perom andjela..neka bude ljubav u svakom trenutku, kao sto je biljeze andjeli u svakom nasem djelu. Ljubav ne cini lose, ne radi losa djela da bi dosla do zemaljskog cilja.. Izgubljeni se traze, grijese, a zivot ih uci..ili uce zivotom.. Zato danas volite svaki trenutak i svaki dio svog zivota..to je bogatstvo, steceno i ono koje se stjece sada.. Andjeli ga s ljubavlju pune u skrinji bogatstva..!
S ljubavlju, Gagga! 
Andjeli! Zasto Andjeli? Ne treba pitati, dosli su kada sam bila u ogranicenoj komunikaciji sa vanjskim svijetom. Otvorili su mi oci da ih ne vidjene vidim i nijeme cujem. Nisam ih nasla u knjigama, skolama, na predavanjima...donosili su mi sve ono sto je Svemir zapisao, onoliko koliko trebam znati i koliko mi treba da pomognem drugima. Svo znanje u knjigama ispisano, utkano, je u slikama Andjeoskog Tarota. Svaka poruka je osvrnuta na dogadjaje i probleme sa kojima se svatko susrece svakodnevno, ali tko ne zna zasto je u problemu i kako ga rijesiti treba pitati..treba poslusati i nesto mijenjati. Kako? Andjeli daju odgovore i savjete! Ja ih prenosim!
Da bi se pomoglo sebi potreban je razgovor, iako je zapisano moguce citanjem obnoviti, ono sto um cuje dobro memorira.
Zato, tko zeli savjetovanje, rjesenje problema, podrsku i energiju Andjela koja iscjeljuje i obnavlja, neka nazove i pita andjele..
S ljubavlju, Gagga! 
Dadnite dusi slobodu, otvorite vrata i prozore da udje svjetlost..pustite je da dise..srusite zidove uma i neka putuje.. dusa um ne optuzuje, ona se sa njim bori za slobodu.. dusa ne grijesi, ali raste kroz osobna iskustva..
Nista se ne mora mijenjati, samo sebe.. dadnite si slobodu ruseci sve sto ogranicava da budete sto jeste..da kreirate svoje zelje..sve sto neznate zna dusa, andjeli je vode..
Uzivajte, na majcici zemljici je jako lijepo, ne odlutajte predaleko u materijalno, ali ne ni u duhovno..

S ljubavlju, Gagga! 
Moj posao su tudji zivotni problemi, ili radoznalost sto nosi buducnost. Zahvaljujem andjelima na svim porukama koje sam dobila preko andjeoskog tarota, koje su pomogle, mnogima, u trazenju sebe i odrastanju. Zahvaljujem andjelima na pomoci onima koji pomoc traze i odbijaju je, koji jos spavaju u srusenim snovima, sto cekaju njihovo budjenje i pomazu im dok ih ne vide i ne cuju!
Andjeli daju savjet i odgovor, podrsku i zastitu. Andjeli ne pomazu u zlim namjerama, podvalama, u uplitanje u tudje zivote.
Price mogu biti iste, ali ljudske sudbine su razlicite i uvijek postoji razlog zasto name se nesto desava. Gubitak nije bozja kazna, vec samo zadaca koju smo izabrali odraditi, ili neka dusa je izabrala nas, da odradi svoju misiju. Netko lagano prolazi zivotnim stazama, s lakocom rjesava probleme, a netko ima stalno prepreke. Andjeli porukama pomazu da se otklone, naravno, ako je osoba spremna prihvatiti savjet. Izbori su nasi!
Hvala Tarotu, hvala Andjelima!


Svaki novi pocetak daje nadu, nada vjeru, vjera ljubav i radost nepoznatog dok se prepustamo bez straha i analize svemu sto ce biti. Svaki trenutak i dan su drugaciji i kad mislimo da se nista ne desava , ipak se desava. Svaki osobni dogadjaj nas povezuje i djeluje na siru zajednicu. Vjera i ljubavi otvaraju vrata andjelima da pomognu u pospremanju zivotnog nereda! Oni rade s ljubavlju..
S ljubavlju, Gagga! 
 

Bilo kojim putem nije lako, ali strpljivo, blago energicno, mudro, samo svom cilju.. vise slusati, manje pricati, da bi se culo..gledati da se bolje vidi, osloboditi se predrasuda i tudjih utjecaja..dati si vremena i rjesenje ili odgovor dolazi u nebeskoj glazbi andjela...
S ljubavlju, Gagga!