1. lis 2014.

01. 10. 2014

Biti sada i ovdje, je lako. Lako je okrenuti se oko sebe, pogledati sebe i biti prisutan. Lako je otići od jučer, prekjučer, od svega što je prošlo. Lako je ne misliti na trenutak ispred, na sutra, na prekosutra. Lako je ne planirati, biti samo sada i ovdje. Sve je lako ako se odreknemo prošlosti i budućnosti, ako se ne misli na posljedice prošle ili moguće, buduće. Sve je lako ako se odreknemo svega oko sebe, u sebe, sebe..ili samo budemo mi, ja. 
Sve je lako reći i biti, ali pršlost je uvijek u koferu koji nosimo unutar sebe, ma gdje bili sada, on je snama i trenutak ispred i sutra..i u vječnost ga nosimo.Samo sada može snaga uma osloboditi dušu, pustiti je da pospremi sve što je u koferu i prepusti trenutku dešavanja..
Bez planova i želja nema stvaranja, samo život bez života..
Usmjerite svoje želje pozitivnim mislima i želite, planirajte, samo se ne vežite uz planove, pustite i prihvatite krajeve nekom novom početku..ljutnje se oslobodite jasno, izrecite je..plačite, suzama duši otklanjate teret..Prošlost je vaša, a i budućnost, budite Zemljani sa Dušom - ona je ta koja je ovdje u vašem tijelu da živi zemaljski život, preko vašeg tijela i uma. Otvorite se znanju koje Duša nosi i koje ste prikupili ovdje, sada..i budite ono što jeste..Prošlost će se lakše uskladiti sa ovim sada za bolju budućnost!
Anđeli su uz nas, uvijek, i sa nama..s ljubavlju čekaju poziv..pozovite ih..! 
S ljubavlju, Gagga! 💜😇


Nema komentara:

Objavi komentar