25. kol 2012.

Danas,poput djeteta,letim na krilima maste tamo gdje samo mogu biti djeca sa svojom iskrenom naivnoscu,gdje je odraslima ulaz zabranjen,a to je svijet igre,ljubavi i radosti..
s ljubavlju za vas Gagga ♥
Svaka osoba koja udje u nas zivot obogacuje ga svojim prisustvom.Koliko je nase duhovno bogatstvo ovisi o nama,onoloko
koliko je obogacen nas unutarnji zivot.
Nasa je misija da bilo kojim putem krenemo u ostvarenju svojih ciljeva namjere
budu postene.Sve ono sto je u nasem umu ce se realizirati,a samo postenje moze pobijediti uz andjeoski blagoslov.Svaka nasa pogreska iz proslosti moze se ispraviti ukoliko sada odaberemo pravo usmjerenje.Novac i bogatstvo nas cekaju,uSvemiru je,namijenjeno za nas i dolazi prije ili kasnije.U prirodi je sve isplanirano i odvija se po jednom bozanskom ritmu,a to vrijedi i za nas.Zato,nemoramo grabiti prve,nepostene mogucnosti kad za sve postoji vrijeme i ritam.
SRECA SE NE SMIJE PROKOCKATI,je poruka andjela.

S ljubavlju za vas Gagga! ♥

LJUBAV,ZELJE,SNOVI!!!


Prepustimo se ljubavi,duboko ukorjenjenim zeljama,davno zaboravljenim snovima,cekaju svoje ostvarenje.
**
Pronaci mir u sebi i oko sebe,otploviti u susret andjelima.Oni nam pruzaju zastitu!
Hvala andjelima sto cuj
u moje molitve, pomazu da se oslobodim svih strahova u sredjivanju svog zivotnog vrta i pmognem onima kojima je pomoc potrebna.
**
Hvala ti andjele Helkaele sto mi pomazes da dobro pobijedi zlo.Sve ono sto je dobro za mene i moju obitelj,za najblize oko mene neka bude ispunjeno ljubavlju i iskrenim namjerama,a svaka losa namjera i misao budu prepoznate i sprijecene.
Svjetlo koje trazimo je svijetlo u nama,usmjerivsi ga prema drugima sebi osvjetljavamo put♥♥
S ljubavlju za vas Gagga! ♥

LJUBAV


Iskrena ljubav se radja duboko u nama,u njoj nema uvjetovanja i mijenjanja,nema rase i vjere.Ljubav je kad se voljenom vjeruje,kad se osjecate slobodnim.U ljubavi ne postoji vrijeme i granice,ljubav se voli i ljubav se daje...
Ako nam ne ide,trebamo stati i pitati se zasto?Da li je to za nas?Mozda u nama nesto trebamo mijenjati,lijeciti i izlijeciti...

Vjecno unutarnje dijete vodi nas putevima slobode,slobode u dusi.Biti slobodan znaci biti otvoren i iz tame izaci na svijetlo..
S ljubavlju za vas Gagga!  ♥ ♥