26. stu 2013.

26. 11. 2013

U ovom periodu, vladavine Strijelca, molite se Arhandjelu Mihaelu za sve ono sto je negativno u vasem zivotu, za sve sto je i narusava vas mir, ljubav, sigurnost, egzistenciju. Pozovite ga i otklonit ce se sve blokade na svim poljima, gdje je nered unijet ce red. Uz Andjela cuvara svatko ce dobiti zastitu i pomoc da se usmjeri na pravi put. Tko je krenuo krivim smjerom i ne zeli se vratiti ili preusmjeriti, Njegovo usmjerenje bit ce tesko, ali za buducnost dobro koje donosi oslobadjanje od svega sto cini dusu zarobljenom u svojim vlastitim okovima. Pazite, ne protumacite krivo! Svatko ima svoj zivot u svojim rukama, putevi su i dugi i kratki. O vasem izboru ovise i tudje sudbine. Zivot je igra, budi igrac, ali iskren, realan, posten prema sebi, koji ne krivi druge za svoje nezadovoljstvo, nezrelost, nespremnost uloviti se u kostac sa raljama zivota! Molite i zahvalite, nijedna sila ne moze nanijeti zlo koje andjeli ne mogu otkloniti, ocistiti i unistiti za svacije dobro jer, andjeli cine samo dobro.
Hvala andjelima ! ♥
U Andjeoskom Tarotu je zapisana vasa misija, pitajte, kao sto su mnogi i uz njihovu pomoc osvijestili sto treba oprostiti, otpustiti, cemu pribliziti i kako da biste lakse donijeli neke odluke i da bi Dusa odradila misiju koju je rodjenjem dosla odraditi. Nekima je zivot bajka, a nekima pakao! Postoji razlog zasto! Ne zavidite, samo se za sebe borite i izborite za Raj na Zemlji.

26. 11. 2013

Neki dogadjaji korjenito promijene zivot, neke osobe bez najave odu, a neke dodju. Nekad se, bez upozorenja, dogode situacije na koje se nije racunalo, ili se rusi ili gradi, ali uvijek je ispred novi pocetak. Neka pitanja imaju odgovor, a do nekih se treba sam doci. Andjeli pomazu da se do odgovora dodje lakse, ma koliko bilo tesko, oni svojim krilima grle, svjetloscu usmjeravaju, s ljubavlju griju.
Pozivom andjela, Andjela cuvara, zastitnika, arkandjela, cistimo svoje misli i okruzenje, otvaraju se osobni putevi blagoslova na kojima i Nebo otvori vrata duhovnog i materijalnog bogatstva.
Pozovite andjele, s lubavlju ce vam pomoci. Srodne duse ce vas podrzati, nemoguce bit ce moguce nakon ciscenja proslosti. Kada prihvatite da nista vise nije kao sto je bilo lakse cete zapoceti sa novim. Nakon spavanja dolazi budjenje! Oni koji ostaju spavati, ostaju u svojim snovima i iluzijama dok ih univerzum ne gurne i probudi.
Hvala andjelima!
S ljubavlju za vas, Gagga!