1. stu 2012.

Ljubav, uvijek ljubav, ljubav nas pokrece ili blokira. Ljubav je temelj i dobro obavljenog posla, temelj obitelji, iskrenog prijateljstva. Ljubav nas povezuje u kolektivu, spaja u sretnu zajednicu, pomaze ocima da vide samo ljubav i u najhladnijem srcu, sebicnoj namjeri, zlocestoci. Ljubav vidi samo ljubav iako nije usmjerena nama, a i ne mora jer, Ljubav je najjaca zastita od zla koja nikad ne uzvraca zlo vec samo ljubav koja najzlocestiju namjeru pretvara u dobro!
Iscjeljenjem emocija pocinje se  preokretati sve iz temelja. Ljubomora i zavidnost se pretvaraju u neizrecene komplimente. Ljubav vidi tudju zelju ostvarenja snova i daje podrsku u namjerama, ako su pozitivne, duhovne, iskrene bit ce i uspjesna ostvarenja ispunjena duhovnim i materijalnim.
U vrtlogu zivota, na zemaljskom planu, tesko je izbjeci zivotnu konfuziju. Zemaljski zakoni ruse nadu, dok je zakoni Univerzuma daju. Univerzum rusi samo ono sto nije na putu osobnih ostvarenja, mozda grubo nas pokrene ruseci nemilosrdno postojece dok se gradi i otvara put na kojem cemo biti uistinu sretni i ispunjeni uspjesima na svim poljima.
Svatko ima svoju ulogu, zlocesti da budu zlocesti, dobri da budu dobri- naivni, ne, samo dobri. Naivnost je dobrota neiskvarenog srca koja i u zlu vidi dobro. Postavljene razne uloge igraca su neispisane zivotne knjige iz kojih se uci zivotna skola. Mudrost je lekcija koja, dobro naucena zivotnim iskustvima, nekad hladna, nekad topla hrabro ostvaruje svoje ciljeve netaknuta zlom, vidi je i ne vidi je, zaobilazi je, dok zlo njenu hrabrost zanemaruje, podcjenjuje, a dobrota - naivnost povuce se u tuzi, raduje se u radosti iskreno otvarajuci srce svakome.
Svatko od nas je prosao dobra i losa zivotna iskustva, mladost je vidi drukcijim ocima, uce ne slusajuci ucitelja. Mladost je u mladosti duse!
Zbog ljubavi se ruse kriteriji, napustaju snovi, mijenjaju zivotni putevi. Da li je to ljubav? Ili je ljubav temelj i nesebicna podrska na osobnom putu ostvarenja svih zivotnih ciljeva? Ljubav i podrska partnera, roditelja, prijatelja, kolege, covjeka i andjela olaksava uciti, nauciti, ostvariti! Obostrana podrska je ljubav i vrednovanje tudjeg znanja, postivanje tudjih odluka!
S ljubavlju za vas Gagga!
Biti zaljubljen ili zeljeti ljubav, voljeti i biti voljen, ne voljeti i ne zeljeti su emocije proizasle iz proslosti. Vrtjeti se u proslosti su sjecanja, sjecanja ljubavi, boli, neostvarene zelje.
Ljubav u srce smjestite i volite, neka vam

bude zastita od prolaznosti i kriterij kojeg cete se drzati ! Praznina bez ljubavi ispunjena hladnocom je duboka ljubavna bol koju treba pustiti i iscijeliti, um umiriti i pozitivno misliti, zivot zivjeti sam s ljubavlju, s nekim u ljubavi jer, ljubav privlaci ljubav, ma koliko put bio dugacak!
Zelim vam dan otpustanja proslosti !
S ljubavlju za vas Gagga! ♥