13. velj 2014.

Zaljubljeno voljeti, voljeti zaljubljeno, u jednom danu ili svaki dan, jedan dan slaviti ljubav ili zaljubljenost, ocekivati ljubav i zaljubljenost da se uzvrati..jedan dan, samo taj jedan dan, biti nagradjaen i nagraditi ljubav, zaljubljenost, je potvrda ljubavi, ili..?
Ljubav, emocija..osjecaj voljenja jedne osobe, zaljubljeno kao kod prvog susreta, na prvom sastanku, prvom poljupcu..ljubav koja traje, se bezuvjetno daje u dobru i u zlu, ljubav koja voli bez ogranicenja, uvjeta, ocekivanja..ali, jedan dan ocekuje dar, nagradu, izjavu ljubavi, zagrljaj i poljubac za vjecnost uz dvije lijepe rijeci ili sutnjom  puno vise reci..samo taj jedan dan u kojem svako srce nekome ljubav salje, sa sjetom, sjecanjem, ceznjom ili dodirom daje, je ljubavno bozansko sjeme koje se sije..i zato, na dan Svetog Valentina, budite ljubav, volite, saljite samo ljubav bez mrznje i razocarenja, sjetite se zaljubljenosti i dodira.
 Nitko nije sam u svjetlosnoj ljubavi andjela koji cekaju da spoje dva srca koja se vole. U ljubavi ljubav vjecno traje, ona se sama daje. Ljubav, ne trazi rijeci, ali na dan ljubavi treba ih reci.
Samo ljubav ima
jaku magicnu moc.
Samo ljubav
prema dobru
magicno djeluje na sve.
Samo ljubav carobnim zagrljajem
dotakne srce
otvara dusu
voli zivot.
Samo ljubav
izljecuje svaku bol..
Samo ljubav 
bezuvjetno voli..

Vesna Malovic - Gagga 





Nema komentara:

Objavi komentar