1. sij 2014.

Andjeoski Tarot, tarotomant, savjetovanje!

U prekrasnim slikama Andjeoskog Tarota su ispisani simboli duse, njene proslosti, sadasnjosti, buducnosti, njenog postojanja i razlog bivanja. Slika andjela otkriva dusu, njene radosti i njene boli, njene puteve.. Andjeli uvijek prate dusu, ako se ne osjeti njihova prisutnost i njihova ljubav covjek ne vidi razliku dobra i zla. Pitajte andjele, a svako otvaranje andjeoskog tarota je prizivanje andjela u svoj zivot, prizivanje njihove pomoci.
Andjeoski tarot je, kao sto sam vec pisala, komplet karata kao i svaki drugi Tarot, ali ima dodatnih 12 karata, arhandjela. Svaki Arhandjeo cuva odredjeno podrucje zivota, u svacijem zivotu je na nekom drugom mjestu. Upucuje u cemu se trebamo jos izgradjivati, odrastati, a isto tako pokaze koje svoje sposobnosti trebamo istaknuti, ono u cemu smo odrasli.
Elementi, 5 ih je, nam pokazuju kakav je period, ili za sto se treba pripremiti.
Velika arkana pokazuje nase duhovno, psihicko stanje, a mala vanjske okolnosti.
Tarot se otvara na nacin da se sve karte promijesaju i otvaranjem slazu, tarotomant zna kako i gdje ih postavlja. Ja odvajam veliku od male arkane i otvaram ' andjeosko otvaranje', ili 'andjeosko stablo', poznato kao drvo zivota.
Ono sto meni, ponekad, tarot kaze, poruke koje dobijem, vjerujem da su poruke sa visih dimenzija, jer ih nigdje necete naci u knjigama, u zapisanim porukama.
 Nekada su poruke jako lijepe, vesele, a nekada su lose, toliko da mogu uplasiti onoga tko pita. Tarotomant mora znati, vidjeti, osjetiti kako poruku moze prenijeti. Nijedna poruka nije iskljuciva, ali pitac se treba pripremiti, odrasti za prihvatiti ono sto je ne promjenljivo. U bilo kojem podrucju pitac tesko podnosi da mu se nece ostvariti, ili da ne moze, ono sto zeli. Tarot je tehnika koja pomaze da pitac shvati razlog, ali ako zeli svim silama uma da se desi, nije moje, kao tarotomanta da namecem volju, vec da pitam tarot, andjele, kako pitac da ostvari zelje, kojim putem da ide, kako da se postavi prema problemu, preprekama, blokadama.
Ja, tarotomant, ne pitam tarot, andjele,  za jako daleku buducnost, jer sam misljenja da neke odgovore i na vrijeme znaju i utjecu Bog i pitac. Moji odgovori su u periodu od dvije godine ( nesto manje ili nesto vise). Zasto mislim da pitac zna odgovore?! Pitac je Dusa koja je dosla odraditi zadatke, svoje ili tudje, na zemaljski plan, sa znanjem sto ce se desiti, ali rodjenjem sjecanja nestaju, pa radi krive poteze, jer su se rodjenjem i odrastanjem zelje promijenile. Zato, ovdje, sada, zeli na silu um protiv duse, sprijeciti ili nastaviti zemaljskim zeljama.
Tarot je tehnika koja je psiholosko savjetovanje Duse, ulazak u njenu duhovnu dimenziju i malo koja tehnika, mislim ni jedna, ne moze procitati poruke Duse, izvuci ono sto je duboko sakriveno, iako to pitac ne zna, ali Tarot otkriva tajne Duse.
Tarotomant, htio ili ne, uroni tarotom u tajne zivota, cak i one o kojima pitac ne zeli pricati, a bitan su faktor za rjesavanje problema, tako da je Tarot savjetovanje pod zastitom andjela i tajna ostaje tajna.
Andjeli Dusu cuvaju i u momentima kada se nadje u najtezim trenucima zivota, odlukama, makar bile i krive, po zivot opasne i ako Dusa ide u druhovnu dimenziju, oni su prisutni, samo ne mogu utjecati na volju covjeka i bozju odluku.
Mnogi osjecaju strah od tarot savjetovanja, mnogi ne dorecene odgovore shvate kao tarotomantovo ne znanje, ili jasan odgovor utjece na period u kojem se treba odraditi karmicka zadaca. Zadace su iscrpljujuce za duh, ali tek kada se odrade osoba osjeti olaksanje i uspostavi kontrolu uma, duha i tijela.
Tarot savjetovanje je i psiho terapija koja svakoj dusi treba!
Jos cu pisati na ovu temu, do tada ili do vase odluke za tarot savjetovanjem, u kojem mozete dobiti konkretan odgovor, ako je u periodu od dvije godine..ali osjetit ce se mir koji andjeli unose, ljubav kojom vas andjeli grle i, odjednom, sve postaje lakse i jednostavnije, ma koliko izgledalo tesko..saljem vam andjeosku svjetlost koja ce vam osvjetljavati put!
S ljubavlju za vas, Gagga!



Nema komentara:

Objavi komentar