29. pro 2013.

Sretna vam 2014

Danas sam izvukla dvije andjeoske poruke ( iz dva spila ) za covjecanstvo, poruke za kraj ove godine, poruke vama. Izvukla sam 'andjeo proslosti' i 'andjeo sretne buducnosti.' Slucajno? Nista nije slucajno! Necu ih objasnjavati, analizirati, ostavljam vama da ih tumacite po osobnom tumacenju, intuiciji. Osvrnut cu se na sljedecu godinu, na sta se treba najvise obratiti pozornost.
Ova godina, kako god bila naporna i teska politickim promjenama, zakonima, sve ono sto nam je promijenilo misljenje, planove; tezina i teret proslosti koji se poceo cistiti, a sve sto je najteze padne na ledja onih koji najmanje imaju, je teret od nagomilanih malih djelova koji je postao velika gomila. Napraviti red u drzavi potrebno je cistiti svaki dom, svaki individualac je bio ucenik na putu promjena. Materijalno je bilo ispred svakog problema. Sljedeca 2014 godina ce biti godina gdje ce se, htjeli ili ne, svijest osvrnuti na zdravlje, duhovno, tjelesno i mentalno. Na polju interesa i poslova desit ce se promjene, koje ce bit pozitivne iako se to nece odmah osjetiti, moguce krajem godine da ce se osjetiti pomak i malo vise slobode.
Dolazak novih dusa, djeca koja ce biti nasi ucitelji u neko daleko buduce vrijeme, donosi rusenje svega starog, malo po malo, da bi gradili nove temelje.
Sljedeca godina je i godina obitelji, osvrtanje na oproste, sredjivanje obiteljskih nesuglasica, ali i vise slobode, oslobadjanje od bilo koje uvjetovanosti sto namece tradicija, a ujedno postivanje tradicionalnih obicaja.
Bit ce potrebno umjece da se izadje iz materijalnih, financijskih kriza, ali upravo ta kriza ce nas tjerati da se borimo za bolje, svijet ce biti otvoren svakome do kraja godine.
Ne znam zasto, ali oni koji imaju srcanih problema neka se vise cuvaju, emotivno se treba otvoriti da bi se ocistile energetske blokade. Moguce su pojave bakterioloskih bolesti, nesto nepoznato, ali mozda nije tako opasno kao sto ce se predstaviti.
 Sirite ljubav izgovarajuci svoje emocije, bez straha probajte ispuniti svoj ljubavni zivot.
Ne kritizirajte, jer univerzum ce se potruditi da svatko osjeti sto se u stanju napraviti kad je tesko, a to je pocelo u ovoj godini.
Sljedeca godina je ucenje strpljenju, stresna, ali uz strpljenje lakse se susrece sa problemima, teskim momentima i paziti na zdravlje, jer na drugi svijet nista se ne nosi osim duse.
Arhandjela Gabriela treba pozivati za pomoc i vise ljubavi u hladnoci koja ce se pojaviti medju ljudima. Proci ce to, ali sjetiti se treba, sto dadnemo, dobit cemo. Zato dajte ljubav, prijateljstvo, paznju i najhladnije srce ce zatopliti.
Svaki dan je drugaciji pa one pozitivne iskoristite!
S ljubavlju za vas, Gagga!

Nema komentara:

Objavi komentar