26. lip 2012.

16.06.2012!!! 

Jutrom nestaju snovi,gube se svemirskom prasinom u beskraj ostavljajuci sve vidjeno dok si letio,dok si svijet gledao andjeoskom lakocom vidjenja.Svitanjem ustajes na cvrsto tlo,sigurno stojis,samo zaplesi zemaljski ples uz glazbu andjela koja te vodi tvojim snovima!


Vase je znanje veliko,ljubav iskrena,masta je beskonacna!Iskoristite pruzeno sa sigurnoscu u sebe,ucite dok djelujete,uz podrsku sami mozete,napravite pomak naprijed,svaki korak je put do cilja,mozda ne onako kako ste zamislili,ali sigurno na najbolji moguci nacin.Niste sami,prijatelj,partner,kolega ce vas podrzati i pomoci da otkrijete svoje sakrivene potencijale.To je put kojim ce te krenuti prije ili kasnije,put sudbine,karme.Mozete birati i planirati,svaki put je onaj pravi,andjeli pomazu da na tom putu slobodno hodate uz srodne duse,a uspjesi dolaze polako,postignuca mogu biti velika u odnosu na ono sto ocekujete.
U ljubavi prepustite se romantici,slobodi svoga srca,oslobodite se predrasuda,ne mislite,samo uzivajte u trenutku,ne mislite sto ce biti sutra!
Ako ste sami otvorite svoje srce,misli,zelje i pustite da kreiraju vas zivot,izadjite,prosetajte,pozo vite prijatelje,niste sami,bit ce po vasem izboru!
Zelim vam prekrasnu subotu,da je prihvatite takvu kakva je,da se prilagodite i da bez straha odradite ono sto morate,da se ispunite energijom ljubavi na svakom polju,u svemu ostavite samo ljubav,vasu iskrenost,pozitivne misli,jer ljubav i dobro su zastita i blokada od zla,samo jacina i snaga veselog iskrenog srca i pozitivnih misli uz pomoc andjela je osobna zastita!
S ljubavlju za vas Gagga! ♥

Nema komentara:

Objavi komentar